1’MÅNEDSDAG ♥

10943641_10153171310283784_9073088091111794308_n

 

 

 

 

Heey Sweetiies ;b

Jeg håber i alle har haft en dejlig og solrig Tirsdag, man bliver virkelig så glad når solen luner og får alt til at stråle..

Men dårlige nyheder er der på vej, de har talt om at der komme lidt vinter vejr med slud til os i weekenden, lad os håbe vore kære vejr’guder ændre mening jo mere vi nærmere os den kommende weekend!!

 

1’Månedsdag

Jeg er så heldig at idag har jeg og manden’min vores 1 måneds dag, det er utroligt der allerede er gået en måned siden vi besluttede at det skulle være os, vi har kendt hinanden i så mange år, så det føles som meget længere, men den Jesper jeg har lært af kende i min put nu er ham jeg er vild med <3

Jeg ser frem til mange flere gode måneder med ham, han er så god ved mig, og vi kan tale og gøre alt sammen, det kaldes kærlighed!

Vi var sammen i weekenden og i lørdags fejrede vi måneds dag sammen nu vi ikke har muligheden for at være sammen idag, jeg var heldig at få gave af ham, hvor jeg fik en koncert billet til Dad / Dizzy Mizz Lizzy koncert på Østerbro i juni det glæder jeg mig meget til!!

Og jeg forkælede ham med en af hans yndlings parfumer samt et sødt ‘tanken der tæller’ dufte lys med søde kærligheds skrift på hihi 🙂 også hyggede vi med god mad, rødvin gode snakke og masser af kærlighed!

Men så idag Tirsdag d. 17 Marts hihi, jeg når lige hjem efter at have været på det hold jeg er startet til om tirsdagen ‘Kroppens tilstand’ lige i det jeg kommer ind og får lukket døren ringer det så på, og jeg undre mig for jeg venter ingen besøg idag, så jeg siger hallo i min dør telefon, også er det blomster buddet der kom med den smukkeste buket fra min skønne kæreste, ihh altså jeg blev så rørt og glad <3

Jeg måtte bare dele dette med jer, det er ofte de små ting der tæller og sætter smil på vores læber og det har min kæreste virkelig formået at gøre med mig idag – Tak skat –

 

Hugs’Kiss Mie ♥

TIME FOR WEEKEND
WE ARE GOING TO // REJSE

2 tanker om “1’MÅNEDSDAG ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *