TREASURE OR NO TREASURE?

images

 

 

 

 

Hej Peeeps 🙂

Jeg håber Jeres weekend har været super skøn, vi har jo været heldige med forårs vejret er kommet, jeg håber det forsat bliver hos os, man bliver så glad i låget af lunen fra solens smukke stråler, og især når man er forelsket hihi ♥

FullSizeRender (23) FullSizeRender (24)

 

 

 

 

 

MIN WEEKEND

Jeg har virkelig haft en weekend der har stået på alt jeg kunne ønske mig, der har været masser af kærlighed, smil og hygge, og gode grin i selskab med min kæreste var ovre hos mig! 😀

Lørdag morgen stod vi op og jeg gik ellers igang med at lave alt for meget brunch til os, meeen hva pokker hellere for meget end fort lidt mad haha .. og det var lækkert, jeg kan jo godt lave god mad når jeg vil 🙂

Efter den gode morgenmad tog vi bussen ind til København hvor jeg viste ham den ny åbnede butik ‘Normal’ på Vesterbrogade, super fed og lækker butik hvor alt og gode mærke vare kan købes til en super billig pris, derefter gik vi derfra helt ind til strøget, vejret var super dejligt, så det var gå turen værd, og nu vi er Bornholmere er vi jo vant til at gå 🙂

Vi gik hele strøget igennem, der var sort af mennesker som altid, men at gå hånd i i hånd med min mandse, var det intet problem, vi hyggede og mødtes med hans kammerat for lige at sige hej ..

IMG_8021

 

 

 

 

Efter det gik vi hen til et museum der ligger i starten af strøget som hedder ‘Belive it or not’ hvor man kan komme ind og se alverdens ting fra gamle dage frem til nu, f.eks var der et maleri som det ligner, men kigger man ordentlig efter var maleriet lavet af toast brød, samt der var en kalv der var født med to hoveder og overlevede på den måde, og der var et rum der fik det hele til at gynge føltes det som om når man gik derinde, men egentlig var der intet der bevægede sig, haha det var rigtig sjovt, 😀

Vi så også en kirke, et skib og andre ting der var lavet af tændstikker, det var virkelig utroligt at se hvad folk har kunne lave, så vil man gerne se noget ud over det sædvanlige så er
‘Belive it or not’ værd at tage ind og kigge på, og det er gode smil værd 😉

Om aftenen, valgte vi at købe ind til noget lækkert og godt aftensmad som vi lavede og nød med en flaske rødvin samt to gode film, det var en dejlig afslutning på en dejlig lørdag.

IMG_8028

 

 

 

 

Søndag stod vi op og slappede lidt af, og vi gik i lidl og fik en trang til jordbær med fløde, sukker og mælk som morgenmad hihi, det er jo ved at være rigtig forår, så man må gerne være lidt i forkøbet med det, og smagen af jordbær er altid så lækker mmmhhh 😀

Jeg valgte at vi skulle gå en dejlig tur i det gode vejr da vi ikke kunne nå meget andet inden min kære put skulle pakke sine ting og rejse hjem mod Bornholm igen, så vi gik igennem Bispebjerg kirkegård og videre ned mod Utterslev mose, hvor vi gik hele vejen rundt om mosen, det var ca +/- 5 km vi fik gået, der var så smukt, alle gåserne, og svanerne var ude i det himmelske blå vand, samt mange løbere og andre var derude, så det var en gå tur vi nød sammen. 🙂

Alt ialt har det været en rigtig skøn ‘Kæreste’weekend’ og jeg glæder mig allerede til næste weekend hvor min mand kommer over til mig igen, meen er os en smule nervøs da jeg skal møde lidt af hans familie hihi, men allermest er jeg spændt og glæder mig til det 😀

 

SKAT_HEX

 

 

TREASURE OR NO TREASURE

I denne weekend siden i fredags har det været muligt at logge ind på skats hjemmeside for at tjekke årets spænding … nemlig om man får penge tilbage i skat eller skal betale noget..

Jeg er heldig og gode venner med skat år efter år mere eller mindre, jeg får nemlig igen i år penge tilbage dog ikke ligeså meget som sidste år, men mindre er bedre end slet intet så det er dejligt at logge på skat idag for at se det, har du tjekket din skat og styr på dine fradrag ellers skynd dig ind og tjek det hele 😉

Hav en rigtig dejlig mandag allesammen vi ses imorgen hvor jeg vil være tilbage med løftet slør for en konkurrence jeg har fået sat på banen 😉

Hugs’Kiss Mie ♥

VIND BIOGRAFTUR FOR 2
KÆRESTE WEEKEND ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *