HOME FOR GOOD

FullSizeRender (21) IMG_7886

 

 

 

 

Heej Alle.

Først vil jeg lige sige Uundskyld jeg lovede at være tilbage på bloggen igår, meen jeg havde en rigtig travl dag efter jeg kom hjem fra Oslo igen ..

Men nu er jeg hjemme for good! hihi, er nu glad for jeg ikke skal afsted om en uge igen, men turen til Oslo med min veninde gik rigtig godt, vi havde en super skøn og sjov tur sammen, den ville jeg ikke være foruden trods jeg har været meget afsted nu 🙂

Jeg fik vist hende rundt i Oslo, vi fik taget mange gode billeder og lavet sjove film, samt fik vi rigtig hygget os, det var en god tur.

Da vi skulle sejle hjem i tirsdags blæste det helt vildt meget, nu er jeg sø stærk, men det var stadig ubehageligt at bevæge sig rundt på skibet, men man kan sige vi blev vugget i søvn godt og grundigt da vi skulle sove, men det resulterede i, at jeg led lidt af det såkaldte ‘landsyge’ igår da jeg kom hjem, ikke at det er noget dårligt, men den følelse af at man stadig er på en meget vippene båd, når man ikke er det, er ubehageligt så jeg var godt svimmel og meget træt igår, men det er væk idag ‘SKØNT’ hehe 😀

 

FullSizeRender (22)

 

 

 

Dagen igår da jeg kom hjem skulle jeg direkte hjem med min baggage for at smutte videre til Brøndby hvor jeg har nogle ugentlige gøremål, efter det skulle jeg ses med min veninde der fyldte 25 år i lørdags, og da jeg ikke havde mulighed for at fejre hende på hendes dag fik jeg hygget om hende igår med hjemmelavet kanel kage, og en gave som hun blev rigtig glad for, så trods dagen var stresset igår og jeg havde ‘landsyge’ var det en rigtig skøn dag igår og rigtig dejligt at være hjemme igen 😀

 

Jeg er tilbage på bloggen igen imorgen, vi ses alle mine skønne læsere.

 

Hugs’Kiss Mie ♥

 

KÆRESTE WEEKEND ♥
BOAT'TRIP//AGAIN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *