FEBRUAR IS OVER

IMG_6194

 

 

 

Wrooom wroooom & pif paf puf februar er forbi!

Det gik virkelig stærkt, men det er også en dejlig kort måned vi lige har haft, og ikke mindst den sidste ’såkaldte’ vinter måned fra i morgen skulle vi går ind i forårs tiden, lad os håbe den kommer snarest, jeg savner sol, fugle sange og blomstrene træer og blomster gør i ikke også? ;b

 

FullSizeRender (18)

 

 

 

COMPLETLY AMAZING AWESOME MONTH

Denne måned er gået over alle mine forventninger, siden vi er gået ind i 2015 har jeg hver eneste dag haft noget at lave og se til, det har dog betydet nogle venner / veninder har måtte undvære mig lidt længere tid af gangen, og jeg har nok ikke været lige god til at give lyd til alle, meeen det bliver indhentet jeg har det nemlig godt!

Jeg laver som sagt noget hverdag, og har hverdag noget at se frem til og hele tiden noget at glæde mig til, det nyder jeg virkelig meget især at jeg har noget at glæde mig til, for jeg elsker at glæde mig til ting og sager der skal ske 😀
Februar har været en måned hvor jeg har passet alle de møder og hold jeg går til, jeg har besøgt Bornholm hvor jeg fik set mine bedste venner og rigtig hygget mig i Valentins weekenden derover, og jeg forlod Bornholm med en titel at jeg nu har en kæreste, som jeg er rigtig glad for, jeg følger mit hjerte og føles noget rigtigt i det så gør jeg det og hvad er mere fantastisk at føle som at føle forelskelse, sommerfugle og sus i maven hverdag ihh det er dejligt <3
Jeg har været ude og være statist i den nye sæson 3 af RITA serien, den starter her d. 16/3 så bliver spændende at se den, og bare se om man får mig lidt af se hihi.

Jeg fik mig en fin lille hjerte tattoo på min højre ringe finger som jeg er stolt af når den ikke er lavet af en proof tattoovør, og jeg er vild med den er unik og passer til mig.

HVOR STÅR JEG I FORHOLD TIL MIN UDDANNELSE

I forhold til min uddannelse, er der desværre ikke sket meget mere i min sag, jeg afventer stadig svar på revilidering, og kan risikere ikke at kunne starte på receptionist uddannelsen her til marts, men skal nok vente til august alligevel –
(som til start hele tiden var planen), fordi skolen kan ikke vente på jeg får svar de har deres faste datoer med hold der starter op, det er super ærgerligt da jeg så gerne vil i gang nu.

Jeg vågner ofte om morgenen, og selvom jeg har nok gøremål for dagen får jeg alligevel tanker der siger ’gid jeg skulle i skole’

Jeg har så mange forventninger og tanker om den uddannelse, og jeg har det godt fysisk & psykisk så vil gerne bare i gang med mine drømme, men jeg er os tålmodig og det må jeg så være lidt endnu, så længe jeg ved det giver poté i sidste ende så har jeg det fint med at vente, for jeg skal nok komme i gang før eller siden med uddannelsen 🙂

Så indtil da er jeg stadig i det der hedder ’Plan & Handling’ hvor jeg er blevet forlænget på mit mindfullness hold om torsdagen, det er så rart og afslappende og lærerigt at være til, at jeg blev super glad over at kunne blive forlænget til det, så har jeg droppet onsdags træningen ’Puls & styrke’ – holdet.

Jeg har i stedet for valgt et hold om tirsdagen der hedder
’Kroppens tilstand’ der lærer jeg om at forebygge når min angst træder frem, eller hvis man er ved at få stress. Og samtidig med man lærer om kroppens velvære, det ser jeg frem til at starte op på, fordi det lyder rigtig spændende og jeg kan rigtig godt lide at lære om vores sind og tilstand.

FullSizeRender (19)

 

 

HIP HIP HURRA

I dag er det min dejlige barndoms veninde’s fødselsdag, 25 år ..
eller skal jeg sige halv 50 hihi .. <3

Vi har kendt hinanden siden vi gik i børnehave og leget sammen og stadig hænger sammen som de store ’voksne’ damer vi nu er blevet til, og jeg er sikker på vi vil have hinanden mange år endnu.
‘Kære Smukke pigen
Du ønskes hjertelig og kæmpe stort tillykke med de 25 år jeg håber, men jeg ved at solen vil skinne på dig på din dag og du vil blive fyldt med glæde og fødselsdags tanker hele dagen. Du vil i hvert fald være i mine tanker nu jeg ikke kan se dig i dag ..
husk I love you Bestiie.
Knus din Mie’

IMG_7767 IMG_7825 (1)

 

 

 

 

2 X OSLO TURE

Jeg har været afsted til Oslo, som i har kunne læse her for få dage siden, hvor jeg var afsted med min kære far, det var en rigtig sjov og dejlig tur, for ikke mindst at sige at sådan en tur er uforglemmelig<3

På mandag skal jeg allerede afsted igen puuuhha hihi, men vi vandt jo nogle stykker af de gratis ture tilbage i december så det er bare om at få dem ’brugt’, men jeg skal afsted med min skønne veninde som jeg er sikker på også bliver rigtig hyggelig og afslappende, nu kender jeg efterhånden færgen og Oslo rigtig godt, så jeg kan være hendes guide og vi kan have det sjovt sammen.

Meeeen må så os indrømme der nok skal gå laaaang tid før jeg vil afsted igen, fordi to ture på så kort tid efter hinanden er ikke så sjovt, selvom der er smukt, og det er uforglemmelig, er det dyrt og man ser jo det samme, så det kan jeg godt vente noget tid med til næste gang ;b
På onsdag kommer jeg om et indlæg om hvordan min tur med min veninde har været.

 

IMG_7718

 

 

 

LUCKY ME

Jeg kan ikke sige andet at jeg har været  glad og er stadig GLAD, jeg smiler hverdag, jeg nyder at vågne op til jeg har en kæreste, jeg har en kæreste nananana hihi, ♥

Også nyder jeg at jeg har fantastiske veninder/venner og en dejlig familie, jeg har noget at lave hverdag, men også ting at se frem til som dagene går.. 😀

Jeg føler mig rigtig heldig og jeg føler at jeg stille og roligt kommer nærmere den retning jeg vil gå med hensyn til at følge mine drømme, så kære uddannelse og reviliderings folk nu må i godt sige
’Mie værsgod bare gå i gang’ hehe så ville alt være fuldendt 😛
Men denne måned har været ubeskriveligt god og godt fuldendt for mig! 😀
i’am in love
i’am happy
i’am feeling exited
I’am feeling so lucky
<3

Vi ses & forsat god weekend peeps, jeg håber jeres februar har været ligeså god som min, vi ses på mandag der er jeg tilbage igen.
Hugs’Kiss Mie ♥

BOAT'TRIP//AGAIN
HOME SWEET HOME ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *