IN LOVE ♥

FullSizeRender (11)

Heej Peeps :-*

 

HVORDAN GIK MIN VALENTINS DAG?

Jeg lovede Jer i sidste uge at i ville kunne følge mig som ugen der skulle gå, og komme med updates, det fik jeg også ramt meget godt, og jeg håber i syntes om det, jeg render og har lavet og hygget mig med, for det var en uge med fart på, men også en uge der endte helt uforventet hihi …

Men nu liige tid til at spole lidt tilbage først 😉

Min valentins dag, startede med jeg rigtig hyggede hjemme hos min far, vi gik en dejlig lang tur, det var super flot solskin, og hele 10 grader, så halv sommer var det næsten, og det er da super dejligt at valentins dag valgte at starte sådan på Bornholm 😀

Sen eftermiddag begyndte jeg at gøre mig klar, med at tage bad, ordne håret, sminken og sætte tøjet sammen, så jeg følte mig fin og smuk til den dobbelt date jeg skulle ud på, billedet i toppen er sådan jeg så ud på Valentins dag. 

Jeg var nervøs, men også meget spændt og jeg glædede mig helt vildt til at skulle afsted, da jeg ikke har været på date på Valentins dag sådan rigtigt før, var det mange følelser der løb igennem kroppen den dag puuhaa, så jeg fik da røget et par smøger for at dulme spændingen bare en smule hehe.

Men lige som jeg skal ud af døren for at gå ned til by bussen, ringer min veninde her fra København og fortæller, at der er blevet skudt og der er startet terror ved fælledparken, jeg rystede og min humør svingede fra at være helt oppe og køre til at blive skræmt, jeg valgte at sige til mig selv, jeg er på Bornholm, jeg kan ikke gøre andet end at håbe de fanger ham der gjorde, og ellers bare følge med via medierne med hvad der sker og foregår, for ville ikke ødelægge aftenen med noget jeg alligevel ikke kan gøre noget ved, men skræmmende og uhyggeligt var det at få afvide!

Da jeg kommer ned til byen mødes jeg først med min Valentins date og jeg blev virkelig glad og overrasket over at se ham, han kom i flot tøj, og smil på læben, plus han havde købt lyserøde roser til mig ihh jeg blev glad, og kunne stille mærke hvordan sommerfuglene kørte rundt inden i .. <3

Vi går hen til restauranten hvor vi skulle mødes med de to andre af vores venner / kæreste par, for så at gå ind og spise, så da vi kommer ind til vores bord, trækker min Valentins date da lige en ekstra gave op af lommen og foran mig ligger så en rigtig smuk sølv halskæde med horoskop jomfru vedhæng i ( jeg ELSKER horoskoper) jeg blev vildt glad, den er rigtig flot syntes jeg, og det kom så uventet, at jeg næsten blev genert ;b

 

FullSizeRender (13)

 

 

Vedhænget fra den smukke halskæde han gav mig valgte jeg at sætte sammen med min faste halskæde jeg går med til daglig som er tro, håb & kærlighed for nu er det hele fuldendt alt der symbolisere mig og det jeg tror på sidder nu om min hals, billede ses ovenover her ^

Alt ialt havde vi 4 der var sammen på Valentins dag den bedste aften, vi hyggede, smilte og grinte en hel del, vi fik super lækker mad, og drinks bagefter og sluttede aften af med at sove hos dem vi var ude med hihi, jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre Valentins dag ♥

 

 

IMG_5933 IMG_7678

 

 

 

FØRSTE BEDSTE WEEKEND I 2015

Denne forlænget weekend jeg har haft på Bornholm, har været fantastisk og vidunderlig, og jeg vil sige den har været den første bedste weekend jeg har haft i dette nye år vi er inde i.

Jeg har haft nogle dejlige dage, set mine bedste venner, været i biografen og tøset hygget med min yndlings og bedste veninde, samt jeg sluttede min forlænget weekend af igår inden jeg rejste hjem igen med at jeg fik sat status på mig selv, nu er jeg ikke længere single! Jeg valgte at sige ja til min valentins date Jesper :-*

Vi har kendt hinanden i mange mange år, men ingen af hverken os eller nogen af vores nærmeste venner havde set det skulle ske at vi ville udvikle følelser, men som mange har sagt til mig, så nogen gange står kærligheden lige foran én, men man anser den ikke fordi man har travlt med Bad’boys eller de andre som ikke er gode for en i sidste ende eller også har man bare som mig hvilet i sig selv og haft det godt med at være single, men nu, kunne jeg ikke holde det tilbage mere, man skal følge sit hjerte og gøre hvad der føles er rigtigt, og det her føles så rigtigt på dette tidspunkt, jeg er glad, han er glad og mange er glade for os, så det er jo det bedste! 😀

Det bliver måske en mindre prøvelse, da vi starter ud med langdistance forhold, men er tilliden og kærligheden stor nok, kan man godt gemme tvivl og behov væk, for at stole på det nok skal gå, for intet er større end tillid og kærlighed syntes jeg.

Jeg har ikke nævnt ham for nogen af jer læsere før eller for særlig mange andre, kun mine tætte veninder og venner jeg ser og taler med til daglig, fordi ville ikke dele noget ud af jeg ikke har været helt sikker på, så igår da jeg satte os i forhold på facebook, skal jeg lige love for mange blev overrasket, hihi, men de fleste af de mange gav os like så vi oppe på over 100 likes, samt at vi har fået vildt mange søde kommentarer med tillykke’r også videre ..

For mig er forhold og status ikke afgørende på Facebook, men at vise og komme ud med det der, så folk udefra også ved hvor man står, er rigtig rart at vise frem. 🙂

 

 

FullSizeRender (12)
Jeg er ihvertfald glad, og må indrømme efter 5 år som single, er det dejligt igen at føle som jeg gør, han får mig til at føle som ingen andre har gjort før og med det mener jeg virkelig INGEN har gjort før. <3

Billedet oven over er tilbage fra nytår, hvor det hele startede med vi begyndte med gnister, følelser og kemi som ikke kun lå på venne planet .. 😉

 

IMG_7683

 

 

 

TERROR I DK

Som sagt tidligere ringede min veninde og fortalte om skyderiet mod det hus hvor der var et møde, hvor ham tegneren havde været med til, jeg blev bange, og efterfølgende at se hvordan det spredte sig og hvor hurtigt det gik fra A-B så var de ved krystalgade, og dagen efter var de 5 min fra hvor jeg bor på Nørrebro / Nordvest, folk på facebook var bange og rystede, og det er forfærdeligt at tænke på, at på en dag som den vendte manges liv op og ned fra et split sekund!

Jeg er slet ikke fan af noget der er sket, jeg har mine delte meninger om ham der lavede muhammed tegningerne, men jeg er os lidt træt af at vi i Danmark ofte bukker under for de udlændinge vi har, vi bygger kirke, moskeer, afskaffer navne på ‘sort lakrids slik’ for deres skyld, men alligevel i stedet for at samarbejde med os, og blive en del af vores samfund vælger de at føre terror mod vores land.

Jeg elsker Danmark, ved vi har politiske folk og demokrati der ikke altid fungere, men så længe vi har det og noget at følge så stiger vores land, og vi ved hvad vi kan og ikke kan, de lande der intet har, føre krig, død og ødelæggelse, og bruger deres religion som forsvar, hvornår har religion skulle være ødelæggelse, om man tror på Gud, Buddha eller andre, så det største man kan tro på er OS som mennesker, og få det bedste ud af vores lande, og hinanden, jeg kender flere udlændinge og jeg er på ingen måder rassist, dem jeg kender, elsker Danmark som jeg, men de lever stadig som deres religion siger de må eller skal, og det vælger jeg at respektere, og mange i Danmark, er også ballade mager, eller ønsker krig, så på den måde er vi alle ÉT ingen er bedre end nogen anden!
Folk må selv vælge hvad de tror på, men at gå så langt at udnytte vores land, blive ved med bare at få og få fordi hvis der ikke er det ene galt findes der noget andet som er galt, det bryder jeg mig ikke om, jeg er uendelig glad for manden der gjorde dette i lørdags blev fanget, at han blev skudt, må være forfærdeligt for hans familie, jeg kondolere, men jeg har ikke ondt af ham.

Jeg sender alle mine tanker til hele DK, og jeg beder til og håber inderligt dette aldrig sker igen, vi må stå sammen.

Bevar & pas på vores Land DANMARK!

Her vil jeg lige dele min venindes blog indlæg om det der skete, det er super godt skrevet, og ord af mening og kærlighed læs Honey’s indlæg lige her: http://maisonmiel.com/500/

 

Pas på jer selv allesammen vi ses. 🙂

Hugs’ Kiss Mie ♥

SÆLGER UD
VALENTINSDAG ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *