FIFTY SHADES OF GREY VS FREDAG D. 13

FullSizeRender (8)

Heey Honey’s ;b

FREDAG D. 13

Fredag d. 13, har altid været en dag, men antager for at være uhyggelig, der er lavet mange gyser film med handlinger om skrækkelige ting der sker denne dag, jeg syntes selv det er lidt uhyggeligt, men for mig er der heldigvis aldrig sket noget dårligt den dag, ikke hvad jeg husker nu hehe ..

 
Før i tiden kunne jeg godt lide at bruge denne fredag på at se gysere film med venner eller, at man skulle til noget form for gyser night med fest eller andet sjovt, men det er gået lidt af moden i hvert fald for mig, jeg har ikke en tradition på denne fredag d. 13, men måske har nogen af jer læsere det?

 
Laver i noget bestemt på denne ’U’ – men også Hyggelige dag? 😀
Jeg syntes også det er lidt sjovt at tænke på at i dag skal forestille at være lidt uhyggelig, når vi i morgen træder ind i kærlighedens dag
’Valentins dag’ hehe ..

 
Men jeg glæder mig selv til i morgen, det her bliver en super skøn weekend jeg længe har set frem til ♥

 
Har i husket at købe & handle ind samt planlægge hvad der skal planlægges til denne ren forkælelses dag i morgen? 🙂
Jeg nyder at jeg er landet godt på Bornholm hvor jeg kom i går aftes, og jeg ser rigtig frem til weekenden der starter i dag.

 
Så jeg stod op imorges lavede min morgen kaffe for derefter at bage chokolade & almindelige boller samt få skrevet dette indlæg, jeg vil sige, at jeg hygger på denne ellers lidt grå og ’U’-HYGGELIGE dag.

 

FullSizeRender (10)

 

 

Senere skal dagen stå på at hygge med min far med at spise mine hjemmebagte boller, det blev til 10 stk chokolade boller samt 10 almindelige mmh ;b
Også skal jeg mødes med en veninde for at gå tur i skoven med hendes søde hunni wee..

 
Fordi iaften går det løs, eller gør det nu også det? 😀

 

FullSizeRender (7)

 

 

FIFTY SHADES OF GREY

Iaften skal jeg ind og se den nye film der havde premiere i går
’Fifty shades of grey’ nu vil jeg lige indrømme, at jeg er ikke sådan helt op og køre over at skulle se den som så mange andre piger har været rundt i landet, men hver sin smag hihi 😉

 

MEN however .. Jeg glæder mig MEGET til at skulle se den, jeg har læst bog 1, men ikke resten af bøgerne da film fanger mig mere end bøger, og jeg ved at en film aldrig kan leve 110% op til en bog, så jeg er bange for at skulle jeg læse en bog hver gang inden jeg så filmen, ville jeg blive skuffet, og da jeg er typen der elsker film, fordi det er mere virkeligt og billedetalt for mig, så vælger jeg det på den måde.

 
Den eneste film jeg har set hvor jeg læste bogen først fordi den fangede mig og jeg blev opfordret til det af min kære søster var ’Hobitten’ men den lever også nogenlunde fint op til det der sker i filmene .. ;b

 
Ihh så iaften så står den på rigtig Tøse’Hygge med min yndlings pige, med vi tager ind og ser ’Fifty shades of grey’, nu har jeg ikke læst så mange anmeldelser efter dens premiere i går, fordi mange anmelder er kritiske eller anmelder direkte fra bogen, jeg er min egen anmelder iaften, og forbereder mig på at den ligesom hobitten stopper på et tidspunkt hvor der sker noget vildt, meget spændende eller andet hehe, da der også laves 3 udgaver af denne film, men jeg glæder mig bare rigtig meget til at se den, og hygge med min veninde iaften 😀

 

Er der nogen af jer læsere der har set filmen ?
Hvis Ja hvad syntes du så, levede den op til dine forventninger eller blev du måske skuffet, kom gerne og del med mig hvad du syntes.
Jeg vil selv komme med et lille resumé i morgen om hvad jeg syntes om filmen.

 

 

FullSizeRender (9)

 

 

Følg med igen i morgen hor jeg vender tilbage om min anmeldelse af filmen, samt om selveste ‘Valentins dag’.

Hugs’Kiss Mie ♥

VALENTINSDAG ♥
LITTLE MIE IS FEELING SUPER EXCITED

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *