FEEL GOOD

 

 

FullSizeRender (2)

 

 

Så blev det atter Mandag igen, og tænk nu er vi næsten allerede halvdelen af denne måned igennem, det går så stææærkt, især når man tænker og jeg i hvert fald havde følelsen af at Januar var 10 kilometer plus ekstra laaang, men denne går som den skal, lige i mit tempo.

Jeg går ind i en uge som jeg har set frem til, den bliver god, de har lovet sol så humøret kan stige ekstra i top end hvad det i forvejen er.

I dag skal jeg almindelige praktiske ting som møder, vaske tøj og have fundet min rejse kuffert klar, da jeg på torsdag hopper et smut til Bornholm på en dejlig forlænget weekend <3
Eller jeg hopper nok ikke, jeg tager bus & færgen haha ellers er der sQ nok for langt ;b
Dagen i morgen skal jeg først ud og ordne noget rengøring, samt til to møder ang, hvordan status er på min fremtid med uddannelsen og mit velvære, også skal jeg ud og være statist igen i den nye sæson 3 af RITA serien, jeg vil uploade billeder til mit statist galleri jeg har herinde på hjemmesiden, du kan se nogle af dem via mit link her:
http://miestender.dk/galleri/statist/
men jeg glæder mig meget!!

På onsdag bliver også en super dejlig dag, der får jeg en splinter ny og alt for lækker og delicious sofa hjem jeg har bestilt i ide møbler for en uges tid siden, ihh det bliver så godt, jeg elsker selvforkælelse, men at forkæle mit hjem er ren kærlighed og tilfredsstillende juhuu og jeg skal nok med glæde vise jer billeder af det hele i løbet af ugen, man må gerne blære sig af det man er stolt af at vise frem 😉

Også er det jo at jeg som sagt tager på forlænget weekend til Bornholm på torsdag, det bliver så dejligt at komme hjem og se hvordan det står til hos verdens bedste daddy, samt jeg skal hygge og ses med de bedste venner jeg har mig derover og meget andet skal jeg, og på fredag skal jeg hygge med min veninde og i biografen og se den længe ventede film i biografen ’Fifty shades of grey’ det bliver så godt alt sammen. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre uge at gå ind i lige nu, meeen bare rolig i vil blive updateret og vil kunne følge mig i mine dage.

 

FullSizeRender (1)

 

Ellers vil jeg ønske jer en forrygende smuk solskins dag og håber i alle får en ligeså god starte og god uge som jeg ved jeg får, ellers make it count, stay happy.

Ses peeps.

Hugs’Kiss Mie ♥

LITTLE MIE IS FEELING SUPER EXCITED
ONE WEEK LEFT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *