ONE WEEK LEFT

1798468_10152256793133784_298928839_n

ONE WEEK LEFT

I dag er der en uge til det er Valentins’dag ♥
Dagen hvor vi i Danmark og især i USA fejre kærligheden, vi forkæler dem der har vundet vore hjerter og dem der står os nær, eller ikke længere er her mere.

Jeg syntes det er en fantastisk idé for hvad er større end kærligheden selv? ;b

Jeg har normalt aldrig gået meget op i valentins’dag men har heller ikke haft nogen at fejre det med eller set så meget på den dag som noget stort, men må indrømme efter nogle år, hvor jeg tror mere på kærlighed og universet spiller en stor rolle i vores liv, så elsker jeg den dag!

Hvad skal i lave på valentins’dag?
Har i en helt igennem fantastisk idé eller overraskelse til en i har kær?
Del gerne her på bloggen hvad i finder på, da jeg ville elske at få råd eller høre hvordan i holder dagen oppe 😉

Jeg vil komme med et indlæg på valentins’dag og fortælle mere om hvad jeg selv skal lave, men indtil videre og for nu er det min egen hemmelighed 😀

 

1900055_10152256820463784_662842356_n

 

 

 

MY LAST YEAR VALENTIN’S DAY

Sidste år fejrede jeg valentins’dag med min bedste veninde, vi er singler, vi var syge og havde ondt af os selv, samt den dag vi var mere end trætte af fyre haha!

Så jeg lavede en lækker chokolade/banan hjerte kage samt købte valentins’gave til min veninde som vi i stor stil hyggede med, samt vi så hyggelige tøse’film og fik lækker champagne brus at drikke sammen, fordi hvis man er single, men at man har den bedste veninde der altid er der uanset hvad, hvad skal man så med en fyr? Haha ..

Ikke for at være kritisk eller strid overfor jer fyre/mænd MEEEN sådan kan valentins’dag altså også fejres, med en god ven eller veninde, jeg var da også heldig at få en sød gave bestående af to lyserøde lys og lækkert mad af min veninde, det var en rigtig hyggelig og dejlig aften vi havde. 🙂

Kærlighed behøver ikke kun at være parforhold og kæresteri, det er bare ren kærlighed så forkælelse til dig og din gode ven/inde eller familie eller helt dig selv, kan man sagtens hygge med på den dag, jeg håber i alle er klar til valentin’s dag som er her om en uge, så få det bedste ud af dagen.

Jeg glæder mig rigtig meget til valentins’dag i år som er om kun 1’uge juhuu det bliver så godt <3

Jeg er tilbage om 1’uge med hvad min valentins’dag skal bruges på 😉

Hav en forsat god weekend sødeste honnies.

Hugs’Kiss Mie ♥

FEEL GOOD
HAR DU FORTRUDT DIN TATTOO?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *