HAR DU FORTRUDT DIN TATTOO?

373897_10150506863878784_29323374_n OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

HAR DU FORTRUDT?

OBS, dette er INGEN former for reklame, sponsoreret eller lignende, det er min historie om at få fjernet en tattoo jeg har fortrudt, og vil gerne give inspiration eller idé videre til den af jer der sidder derude med tanker om det samme. –

Jeg fik tilbage i år 2011 D.6/12 lavet en tattoo på min hånd, det var meningen jeg skulle have en tro, håb & kærlighed’s tattoo da det symbolisere mig som person og hvad jeg lever for i mit liv.

Min kære far har en utrolig smuk og gammel halskæde han fik i tidernes morgen af min mor, det er af tro håb og kærlighed men i ét som i kan se på billedet øverst, da jeg så besluttede at den ville jeg have på hånden tog jeg afsted til en tattoo salon på en side gade til Østerbrogade med min veninde, det var en lærling i butikken der ’tog sig af mig’ han så billedet af min fars halskæde, og tegnede først en flot og feminin tegning af lige det jeg ville have!

Jeg er en pige med tynde håndled, og jeg ønsker ikke at få tattoos over det hele, men kun det der symbolisere mig, så begyndte han så at tegne en anden slags hvor den var dobbelt og vi prøvede at sætte den på min hånd, for at jeg kunne se hvordan den ville se ud på mig, min veninde syntes den var flot fordi den var dobbelt og mere markant udadtil, men jeg derimod var meget i tvivl, da jeg jo egentlig aller helst ville have den skulle være lille og kun feminin og ikke så dobbelt og markant agtig ..

Men som jeg gik rundt med den han havde tegnet på hånden, og vi skulle til og i gang for ikke at trække tiden mere ud end der var sat af, så fik jeg sagt ja, men sagde så at jeg hellere ville have den lille, men fik nok ikke udtrykt mig ordentlig, for da vi gik i gang sad jeg og kiggede væk da jeg ikke kan lide at se på sådan noget når det foregår på mig selv, så jeg holder min veninde i hånden der smiler, og da han er i gang siger hun så at det er den ’store markante’ han lavede, så reagerede jeg og blev rigtig skuffet, men han var jo gået i gang så syntes ikke på det tidspunkt vi bare skulle stoppe processen, fordi det ville se dumt ud med kun en kvart eller halv tattoo :/

Jeg anede intet om på det tidspunkt man kunne få fjernet tattoo’s skal det lige siges ..
Så så positiv som jeg er, valgte jeg at sige at det kunne være jeg blev glad for den med tiden, og vænnede mig til den var markant i stedet for lille og fin ..

Men som tiden gik, og efter jeg hørte forskellige folks / familie, venner og andre tatto’s menneskers meninger blev jeg kun mere og mere ærgerlig over den 🙁

Jeg fandt så ud af efter søgningen og råd fra andre at man kan godt få fjernet en tattoo igen, det tager bare laaang tid, er dyrt men pengene værd i længden!

Jeg vidste ikke om jeg skulle gøre det, jeg var jo ikke særlig fan af at skulle ofre langt over det dobbelte end hvad jeg gav for den tattoo for at få den væk igen, men jeg valgte så at sige okay jeg gør det, så jeg startede med at finde en i Roskilde der fjerner tattoo’s, han var super cool og flink i starten, men fra hver behandling jeg fik, kom der store hævninger med blod vabler og jeg kunne næsten ikke bruge min arm, men han sagde at det var normalt og sådan foregik det, så jeg stolede trofast på ham, indtil jeg så et indslag i nyhederne om en anden mand der havde ’meldt’ ham for at fejl behandle ham, så begyndte mine tanker at løbe rundt, fordi jeg så ham jo ikke som en der ikke vidste hvad han havde gang i, men som en rar og tillidsfuld person.
Efter noget tid med tænkning over hvad jeg os betalte hos ham som var (500-600,- pr gang!) gjorde jeg det op med mig selv at det var jo alt alt for dyrt, jeg vidste ikke hvor lang tid det ville tage, og at han nu havde været i medierne osv ja, det gjorde bare at jeg ville søge et nyt sted hen som også lå tættere på hvor jeg bor, men hvor jeg ogå kunne blive garanteret en fast pris for hele processen, end et beløb hver gang for det er dyrt i længden på den anden måde ..

 

 

 

av laser

 

UN DO IT

Så efter snak med andre der har forstand på at få fjernet tattoo’s var jeg så heldig at finde ’Un do it’ som ligger lige ved Københavns Hovedbanegården på Vesterbrogade, jeg tog derhen og fik en snak om det hele, samt et pris foreslag og de var meget mere troværdige, der blevet taget hånd om mig, de kunne se med det samme at min tattoo var ved at udvikle brusk ar på grund af, de blodvabler jeg havde fået fra det andet sted efter de behandlinger han gav mig der som i øvrigt var uden ’bedøvelse’ jeg fik is terninger på inden behandling der, og seriøst .. isterninger er noget man bruger når man har slået sig for at køle det ned derhjemme, det bruger man ikke på kliknik, men ja vil ikke tale dårligt om ham i roskilde, han var en god person, men han skulle bare have været mere ind i det han gjorde med min hånd inden han gjorde det og også inden jeg gjorde det.

Men efter jeg fandt un do it lavede vi en kontrakt hvor vi aftalte beløbet det ville koste, og når det var betalt så kunne og kan jeg komme hos dem indtil min tattoo er fjernet!

Her tager de til højde for at de reducere arv vævet der var ved at danne sig, og jeg kan tydelig se og mærke forskel, det skrider fremad, det tager sin tid da jeg ’kun’ får behandlinger hver anden til tredje måned fordi den skal hele ordentligt, når jeg kommer bliver jeg sat i stolen, hvor vi siger hej og høre hvordan det går, de er altid glade, og spørg meget ind til hvordan man har det og bare det gør man føler sig tilpas og ikke er nervøs for behandlingen ..

Man bliver renset også har de en kølings maskine der køler min hånd for at gøre den små bedøvet inden de begynder med laseren, når de begynder med laseren har man briller på af sikkerhed, samt de fortæller hvad de gør, og hvis der bliver skruet op for kraften som man skal gøre med tiden af de behandlinger man får, så man er hele tiden med på det der sker hos dem.

Jeg vil selv sige at lyden og følelsen af det er som en elastik der ryger hurtigt over hånden, det bliver varmt og svier en del, men jo hurtigere det går jo hurtigere er det overstået, men har man en svaghed for hurtigt at føle ’smerte’ vil jeg sige det gør ondt!

Jeg er ikke bleg for at sige det gør ondt, men jeg syntes at min tryghed varmer og gør, at jeg overlever de 2 minutter det tager, og at jeg kan se forskel fra gang til gang betyder der sker noget, det vil tage tid fordi min tattoo er så ødelagt som den er og den var så markant, men at jeg kan se fremskridt gør at jeg er glad for jeg fandt un do it, de er professionelle i deres arbejde, de spreder den bedste stemning og giver en skøn form for kundeservice, og svare på alle spørgsmål man brænder inde med, ja selv for mig der nogen gange skal have ting skåret ud i pap, jamen så gør de da det så tegner de på et papir hvad de mener og taler om for at jeg forstår det 200 % det de fortæller, de er herlige og jeg kan varmt anbefale dem til hvis i sidder med en kedelig tattoo der er fortrudt, eller ved at fade væk, tag derhen og få en snak med dem, det kan lade sig gøre hvis du giver dig selv lov.

Jeg har gjort det, og ser frem til den er ’helt’ mere eller mindre væk, for når den er det er min plan at tage til ’Mik’s Tattoo’ hvor jeg VED og stoler på de laver det man ønsker, så at få lavet min drømme tro håb og kærligheds tattovering dér 🙂

 

mig

FÅR MAN AR?

Nej, man får ikke ar eller tydelig omrids af den tattoo du vil have fjernet, skal den fjernes bliver den fjernet med høj og stor garanti!!
Jeg er mere udsat og i den uheldige situation at jeg startede et ’forkert sted’ med at få behandlinger som har ødelagt min hånd mere end det har fjernet tattoo’en eller gjort gavn, så jeg fik udviklet store fyldte vabler som var fyldt med klamt væske og blod :’(

– Men efter behandling og mit skift til un do it, får jeg ingen vabler overhovedet, min hånd hæver efter behandlingen, men det er ligesom huden gør når man får lavet en tattoo, derefter får man plaster på man kan tage af igen efter 2-3 timers tid også kan man tage noget koldt over hvis man er øm eller smøre et meget lille tyndt lag panthenol / tattoo healings creme på som hjælper, på min hånd så allerede ca 2-3 dage efter en behandling er hævelsen faldet, og efter 1-2 ugers tid kan jeg se mere forskel.
Så har du en tattoo du vil have fjernet og ingen har rørt dig med en laser før, så LOVER jeg dig at den kan fjernes fuldstændig uden ar, væv, brusk, eller omrids, det vil være at se sig selv på ny igen ;b

 

 

undoit

 

OM UN DO IT

Un do it er en kliknik hvor der bliver fjernet tattoos man har fortrudt, eller man ikke længere ønsker, man kan også blot få fjernet lidt så man er tilfreds med det man har, nogen har måske en skæv streg eller en skygge der ikke passer med det andet, så kan det let og professionelt tages hånd om hos Un do it.

Un do it er stedet hvor de benytter de nyeste og bedste samt effektive laser maskiner, få bare 1 behandling og du vil kunne se forskel efter healingen er overstået.

Hvis du klikker dig ind her: http://www.undo-it.dk/behandling/
Vil du kunne læse mere om laseren de bruger samt om hvordan behandlingerne foregår.

Jeg kan med mine varmeste anbefalinger og efter alt jeg har været igennem som mange andre IKKE og nok aldrig kommer til at være igennem kun stå inde for at jeg er glad og tilfreds med jeg valgte
un do it, jeg står ved hvad jeg er gået ind til, og ser frem til den er helt væk.

Så har du fortrudt eller kender en der har fortrudt en tattoo og snakker om at lave cover up for at dække den der er fortrudt, så tænk dig/jer om inden, ofte skal en cover up tattoo være større og mere markant for helt at dække den man vil skjule og have ’fjernet’, overvej muligheden i at få den så godt som væk hos un do it, giv dem et kald / mail eller tag et smut forbi og få en gratis samtale om netop det du vil vide.

Jeg håber dette kan hjælpe jer derude der står i det problem eller i den tvivl at hvad skal man gøre..
Man skal da kontakte un do itDO IT 😉

Jeg vil når der er sket meget mere i min process ligge billeder op så i kan se hvordan det går med fjernelsen af min tattoo.

– Stof til eftertanke// tænk dig GODT OM inden du får lavet en tattoo –

Ses peeps.

Hugs’Kiss Mie ♥

ONE WEEK LEFT
FACTS ABOUT ME

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *