SOL & STRAND

sologstrand

SOL & STRAND

-SPONSORERET REKLAME FOR http://www.sologstrand.dk/

Er du også træt af kulden der bider mere og mere på herhjemme?
Vi alle savner den gode sol og foråret, som udvikler sig til vores alles kære ven sommer!

Men det vare lige lidt endnu inden den kommer frem ..

Men derfor kan jeg hjælpe dig lidt på vej, har du en masse ferie der skal afholdes inden det nye ferieår starter, eller har du overskud i økonomien og savner at komme ud og planlægger du allerede lidt nu at du vil ud så snart foråret ankommer for at få masser af D vitamin samt hygge med din familie eller kæreste eller de kære børn så kan du se mere her neden for hvor jeg vil vise dig gode og billige steder der er at tage til og det er her i Danmark!

Udlandet er smukt og unikt og altid en oplevelse, men ofte slipper pengene hurtigt op, så vil du blot på en forlænget weekend få noget nyt frisk luft, så kan jeg vise dig gode steder og billige sommerhuse der kan lejes i forbindelse med din snarest forårs ferie eller forlænget weekend ophold.

bh

TAG TIL BORNHOLM

Jeg vil klart anbefale mit eget hjem’land Bornholm, den smukke solskins ø.
Hjemmesiden beskriver øen meget smukt:
’Med sine dybe stenbrud og dramatiske vandfald i nord og de bløde, hvide sandstrande i syd, er Bornholm fuld af kontraster. Midt på Bornholm finder I dybe, frodige skove, der er perfekte til en picnic. Brug sommerhuset som base for spændende udflugter rundt på den smukke ø.’

Når foråret snart kommer, vil det hele lysne og begynde at blomstre, der vil være smukke solned gange at opleve, og på Bornholm hvor solen altid skinder mest, vil den være undværlig og smukkest at se også når den går ned, der er ikke langt til offentlige transport, gode vandre ture ad gaderne, samt de forskellige gamle byer som mange steder endnu har bevaret huse, og andet helt tilbage fra gammel tid, der er meget historisk, næsten uanset hvor du befinder dig.

Du kan lige her læse mere og se nærmere på billige sommerhuse der kan lejes hvis dette har fanget din interesse: http://www.sologstrand.dk/sommerhuse/bornholm.htm

 

sommerhus

Nord Øst Jylland

Vil du gerne lidt længere væk kan jeg anbefale en tur til det nord østlige jydske, i Jylland er der rig mulighed for mange oplevelser for hele familien, både stille ture samt de mere oplevelses rige muligheder hvor der sker mere.

På hjemmesiden fortæller de om Nord jylland at
’Når I er i sommerhus i Nord øst jylland er der masser af muligheder for at gå på opdagelse i områdets gamle landsbykirker, store slotte, herregårde og andre historiske mindesmærker.’

har dette fanget din interesse så kan du se mere om det her: http://www.sologstrand.dk/sommerhuse/nordoestjylland.htm

Ude godt men hjemme bedst, som man siger ferie kan sagtens opleves på en ny og spændende made ved at tage på opdagelse rundt I Danmark.

download

God tur.

Hugs’ Kiss Mie ♥

PANDEKAGE DAGEN
HVIDER TÆNDER UDEN AFBLEGNING

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *