BEVAR BORNHOLM

IMG_7408

KÆRE ALLESAMMEN!

Idag vil jeg gerne bede om Jeres hjælp!

Det drejer sig om vores alles smukke solskins ø Bornholm, som samtidig med er mit hjem’land ..

Politikkerne har indgået et trafikforlig for Bornholm, der går ud på at de vil fjerne DSB’S IC/Bornholm Tog- forbindelse.
samt nedlægge en stor og populær færge rute der sejler til og fra Bornholm/tyskland, og udover det også fjerne en reserve færge der bliver brugt når bølgerne er højst i uvejr / storm vejr..

Det vil medføre at folk som er handicappede, med barnevogn, eller pendlere der dagligt uanset vejr og vind skal frem og tilbage vil få problemer med det, folk bliver ladt i stikken!

Øen kommer til at miste 500.000.000 kr. fra turisme om året, og mange flere hundrede stillinger i turisterhvervet vil blive afskaffet.

Så når det dårlige vejr er ovre Bornholm med storm eller orkan eller for høje bølger vil øen totalt blive lukket da hverken katamaranfærgerne eller flyene kan komme ud!

Bare fordi der bliver bygget metro, nye motoveje i jylland eller Sjælland, skal andet ikke lukkes, og det burde være det samme på Bornholm, det er et samfund som andre steder, og det er størst om sommeren lukker man det forsvinder alt.

Man lukker jo ikke andre veje i landet fordi en ny bliver bygget, havde man gjort det, ville det hele ende i ragnarock og folk ville gå amok i Dk, men hvorfor skal det gå udover Bornholm.

Bornholm ser på og har altid ventet og kæmpet med stor tålmodighed for at få det de ønsker ført igennem regeringen, da de altid vælger andre før Bornholm, og nu det så kommer til noget der skal skæres ned på skal det gå udover Bornholm?!

FANDME NEJ! – Godt nok er jeg selv flyttet fra øen, grundet andre muligheder, men jeg kommer stadig hjem så ofte jeg kan, og jeg vil blive ked af det hvis mine veje ikke ville kunne gå hjem når jeg har behov for det, eller at se min familie så ofte som nu!?

Folk med barnevogne, der ikke er i bil har stor afhængighed af toget, da Bornholmer bussen ikke kan have flere barnevogne i deres bagagerum, og små spæd børn eller lidt større babyer har ikke rart af at være på et lille bus sæde hvor man ofte sidder ved siden af andre folk, det er virkelig gået over stregen syntes jeg, det gør mig bitter og jeg støtter og vil altid støtte op om Bornholm som den ø den er skal den forblive!

Regereringen har været villige før til at se på at hjælpe med erhvervslivet og billigere billet priser til Bornholm, men ved at gøre dette skyder de sig selv i foden ord fra Bornholms Borgermester Winnie Grosbøl.

Vi er så gode til at hjælpe mennesker i verden, men hvornår husker vi at hjælpe til hos vores egne i DK??

Jeg ser det ihvertfald ikke tit, men jeg vil heller ikke bede om en donation, jeg vil bede jer om hjælp til at skrive under med dit navn, og e-mail, vi skal nemlig samle så mange underskrifter ind for at protestere til folkepartiet at vi er imod at endnu engang vil de spare og spare, og det ser de bedst at der kan gøres på Bornholm, det er vi mange der er imod, da det vil fjerne flere mennesker fra øen fremover, både beboende derover, men også vores turister vi har haft i mange mange år, og bliver de fjernet, kan genrationer ikke gå igen ved at bevare at vi har mange der besøger eller kommer på besøg til øen!

Bornholm er en gammel smuk og historiskfyldt ø, og når vi kan redde og hjælpe andre i verden, håber jeg vi kan stå sammen og også prøve med underskrifte at vise vi er imod og vil bevare vores ø som den er!

I kan skrive under ved at klikke jer ind på dette link: http://www.skrivunder.net/bornholm_siger_nej_til_trafikforliget_2014

Når i har skrevet under modtager i en e-mail hvor i skal gå ind og trykke på den, for så bekræfter den hermed jeres underskrift, det tager max 2 minutter at gøre og jeg håber i vil gøre dette med mig!

Allerede over 10.000 mennesker har underskrevet, sammen står vi stærke, så jeg ønsker blot om at din underskrift kan være med til at gøre en forskel.

I kan læse mere om sagen her:  http://politiken.dk/indland/politik/ECE2512543/oproer-bornholm-frygter-farvel-til-tyske-turister-deres-millioner-og-285-arbejdspladser/

 

Hugs’Kiss Mie ♥

HVIDER TÆNDER UDEN AFBLEGNING
POWERBANKEN

15 tanker om “BEVAR BORNHOLM

  1. mine forælder er bornholmere hele min familie boer eller har boet der og jeg har været på sommerferie der hvert år som barn

  2. Naturligvis skal Bornholm ikke afskæres fra hverken Danmark eller Tyskland. Bornholm er en del af Danmark , og dette er en uanstændig måde at behandle en del af befolkningen på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *