NEW HAIR

mie

Hellow allesammen 🙂

Idag har jeg langt om længe fået fornøjelsen af lidt selvforkælelse, jeg startede min morgen ud med onsdagens træning, det var godt selvom jeg stadig ikke helt syntes det er hårdt nok, meeen tager en løbetur på mit løbebånd senere iaften hihi 😛

Efter træningen fik jeg besøg af min søde veninde som også er frisør og heldigvis for mig havde tid til at komme forbi paladset idag så jeg endelig kunne få klippet mit hår, det er ikke blevet klippet i et års tid nu hvilket er alt alt for længe siden .. og alt for dårligt af mig!!

Jeg elsker mit hår og vil gerne holde det sundt som det er og ikke mindst smukt, så det føles bare så dejligt at få luft i håret, få de slidte spidser væk, og nu med smart skrå pandehår igen juhuu..
jeg er rigtig glad for det!

Her nedenfor kan i se et før og efter billede af mit hår bag på 😉

før

FØR BILLEDE

efter

EFTER BILLEDE

Nu kan mit hår vokse ordentlig så jeg kan få den længde jeg ønsker mig, også er det bare om at holde frisør tiderne vedlige, og det har jeg en god chance for nu da min veninde er uddannet og super dygtig frisør, hun kan findes i city 2 i høje taastrup hvor hun arbejder som frisør til daglig hvis nogen skulle have interesse ;b

Ellers må i alle have en forsat dejlig dag.

Hugs’Kiss Mie ♥

HAPPY BIRTHSDAY MOMMY <3
2'År i Paladset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *