2’År i Paladset

FullSizeRender (97)

Hej Sweetiies.

Idag er jeg rigtig glad, jeg har nemlig boet i min skønne lejlighed i 2’år allerede, utroligt som tiden er gået, jeg husker stadig lige da jeg flyttede ind ..

Nu har jeg snart boet i København i 8 år her til sommer, og siden jeg flyttede over har jeg været uheldig med bolig situationer, jeg har boet meget rundt omkring, men når jeg ser tilbage på det nu, er jeg kun glad for det da det har gjort jeg kender meget af København & Sjælland nu.

Men man bliver træt af i længden af at bo privat til leje da det for det første er mega dyrt, og man max kan bo det sted man bor i 1-2 år da der ellers er regler for man kan gøre krav på den lejlighed man lejer..
For mig har det betydet, at jeg et par gange har skulle stresse, finde ny bolig ca hvert år, til for to år siden hvor jeg var så heldig at få min lejlighed igennem FSB boligselskab, og jeg er SÅ lykkelig for at have den bolig idag, når man bor i boligselskab er der de fordele, at man har anskaffet sig en tryg base som vil sige, at man kan bo i lejligheden til man enten får nok klager og bliver smidt ud eller hvis man som mig opføre sig eksemplarisk, kan man bo her til man selv får nok af det, huslejen er billigere end privat lejede boliger fordi her får du alt med i huslejen som vand, varme, vask, internet og fuldpakken i tv.

Jeg er tryg og glad for jeg ikke længere skal stresse over at tænke på, at nu er det ved at være tid til at flytte igen, så idag fejres det at jeg har boet i mit palads som jeg kalder det i 2’år og jeg elsker det stadig! 😀

Er du selv boligsøgende eller kender du nogen som der er kan jeg roligt anbefale FSB de har en god ordning der hedder at du betaler et beløb om året, du vælger selv de steder du vil være skrevet op, og selvom der muligvis står der kan være mellem 2-5 års ventetid på en bolig, så er det almindelige regler det skal skrives da der altid er laange ventelister i boligselskaber, men vil du være smart i en fart og have dit eget palads som jeg har, kan du ringe til FSB efter du har opskrevet dig og bede dem om at sætte dig på deres ‘Fleksible udlejning’ – Det betyder, at hvis du er i arbejde ( Minimum 25 timer) eller under uddannelse, så springer man meget af køen over ved at stå på den liste, jeg gjorde det selv, og stod omkring 15 i kø til min bolig, men endte med, at jeg fik den fordi alle andre sagde nej eller ikke nåede at besvare .. så det kan altså godt lade sig gøre, både at være heldig, men også bare at det sagtens kan lykkes selvom de har deres regler med der står op til 2-5 års ventetid på en bolig, jeg fik min bolig på ca 3 måneder mener jeg, og er som sagt glad for den!
Får du tilbudt en bolig som du er ude og se på, og den ikke er dig, så må du gerne sige nej tak, man skal jo ikke sige ja til det der ikke falder i ens smag, man kan sige nej så mange gange man vil, men siger du nej rigtig mange gange, skal du nok genoverveje der hvor du har skrevet dig op til at bo, og gå ind og ændre det ..

Men Held & Lykke til dig der er boligsøgende, jeg nyder at bo igennem FSB, du får fed bolig, tv pakke, vaskeri til ingen penge at vaske for, fælles arealer, og mange andre faciliteter har de.

Tjek siden ud her: www.fsb.dk
ellers spørg endelig hvis du brænder inde med spørgsmål så vil jeg hurtig vende tilbage til dig.

Herunder vil i kunne se min smukke udsigt fra stuen, jeg bor i roligt kvarter med børn og familier, offentlig transport, handle muligheder lige ved siden af.
Jeg har sol i lejligheden hele dagen.

IMG_7323

UGEN DER ER GÅET

Ja denne uge er for mig også fløjet afsted, men mit gode humør er stadig over mig, og jeg nyder hverdag der går, også selvom jeg har været mere træt end jeg var i sidste uge, meen når jeg går fra at være vant til at have 1-2 dage hvor jeg ikke laver noget overhovedet til pludselig at være beskæftiget hver dag i ugen, så bliver man udkørt til sidst hihi, men det er på den gode måde!

Jeg har lavet en hel del, som jeg fortalte i sidste uge er jeg blevet sendt ud på to hold igennem Plan & Handling’  fra kommunen, hvor det ene hold er træning hver onsdag i en måned, og det andet hold er mindfullness hver torsdag i en måned, og jeg må sige at det var fedt at komme hen til begge hold, træningen .. var dog ikke helt som forventet, men når jeg er vant til mere hård og intens træning fra fitness world eller mine egne udfordringer, så var det her mere blød træning, men det kunne bestemt mærkes dagen efter, og det er for mig vigtigt, at jeg kan mærke jeg får brugt min krop, og der så sker noget, så nogen gange kan lidt også gøre forskel, jeg løber jo stadig dagligt på mit løbebånd jeg har fået herhjemme, så jeg satser og håber på at være fit og fin til sommer haha ..

Mindfullness, var meget mere spændende, jeg har aldrig prøvet det før, kun yoga, hvor i mindfullness er lidt af det samme, bare uden udstrækninger og øvelserne man laver i yoga, så her lytter man, og lærer at være til stede i nuet og slappe af fra top til tå ..
Det fangede mig meget, og når jeg er en der nemt kan få stress, tror jeg virkelig på det her hold er super godt valgt og godt for mig den næste måned, jeg er ihvertfald meget glad for det.

Ugen her har også stået på at huske mine skønne venner, jeg har hygget, grinet og delt en masse smil med dem jeg har fået set denne uge, og det finder jeg vigtigt, når vi alle ved, at hverdage hurtigt kan gå hen og trække ens energi helt væk under én, så at ses med en god ven eller veninde bare en time til to, kan give så meget energi tilbage i kroppen, jeg værdsætter, hvad jeg har lavet og nået denne uge, og ser frem til en ny god uge der starter på Mandag. 🙂

Vi ses snart igen mine søde læsere.

Hugs’Kiss Mie 

NEW HAIR
UGEN DER ER GÅET

2 tanker om “2’År i Paladset

  1. Hej Thomas 🙂
   Du kan blive skrevet op til deres fleksible kriterier hvis du opfylder kravene som er enten du har et job minimum 25 timer om ugen.
   Du skal blot kontakte dem når du har opskrevet dig og sige du ønsker at stå på deres fleksible ventelister.
   Venlig Hilsen Mie 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *