UGEN DER ER GÅET

IMG_7227

Hej Mine Sweeties 🙂

Jeg håber i alle har haft en god første uge her i Januar – 2015, det må jeg erkende at jeg har haft!

Jeg kom godt hjem fra Bornholm efter at have fejret jul & nytår derover, jeg havde en god strøm af energi og en masse positivt som jeg ellers ikke har haft i nogle måneder fordi 2014 bare var et alt for skørt og svingende år for mig, men lige nu bevare jeg roen i mig selv, jeg holder fast i den her gode energi samt mit humør er i toppen lige nu, jeg mener selv det er vigtigere at være glad og have energi hverdag for så har man overskud til de udfordringer man ellers kan møde på sin vej.

Jeg har haft en uge med en masse jeg skulle nå, møder, rengøring, praktiske ting, nå at se veninder og kammerater, jeg har bare nydt den her uge som allerede næsten er gået, nu er det weekend, og det nyder jeg fuldt ud, vi har storm, blæst & regn rundt i DK nu, meen hvad pokker i næste uge kommer vores dejlige sol og skinner igen, I’am sure of that <3

HVAD SKAL DER SKE FOR MIG NU

Det der er blevet sat i værk nu er at jeg er kommet hen i noget der hedder ’Plan & Handling’ igennem jobcenter, de tager til højder for hvordan man har det og hvis der er andet der bremser en som person i at springe ud i noget nyt job eller uddannelse lige nu, så det er jeg glad for, jeg skal ikke stresse, eller kastes ud i alt mulig som ikke er det jeg vil, rent ud sagt jeg skal ikke spilde min tid, jeg får lov at gå stille og roligt den vej der forhåbentlig skal føre mig tættere på de drømme jeg har og vil opnå i løbet af dette år!

Jeg har fået en sød konsulent i ‘plan & handling’ der følger mig fra nu af, og sammen med hende er planen nu at, to gange om ugen skal jeg starte på to hold om ugen i en måned til at starte med..

Det ene hold er træning ’Styrke & puls’ og det andet hold er ’Mindfullness’  – Jeg glæder mig til at komme i gang med de to hold som er to gange om ugen, både fordi det er med til at styrke mig som person, men også for at hjælpe mig til forsat, at  være motiveret og bevare den træning og selvhjælp jeg har sat mig for at gennemgå.

10574422_10153003904548784_6379324354765816753_n 10923500_10153005054628784_1286191924222738746_n

Plus udover det har jeg fået anskaffet mig et løbebånd jeg har stående i mit soveværelse, så nu er der absolut ingen undskyldninger for jeg ikke kan træne, bare fordi jeg ikke er medlem af fitness world eller jeg er en pibe kylling, som ikke kan lide at løbe uden for når det regner og blæser hihi.

10429270_10153017921708784_4822877145184018220_n

Siden jeg har fået det har jeg været oppe og løbe mellem 30-40 min på det hverdag, og jeg elsker det, jeg supplere med mavebøjninger/8’min abs work’out bagefter eller senere på dagen efter jeg har løbet, plus jeg laver min egen lækre protein shake til at tage tåre af inden jeg løber, og drikke helt færdig efter jeg har trænet, det er en lækker smag, og giver god energi til efter sådan en løbe tur ;b

OPSKRIFT TIL MIN SHAKE

2 shake’ skeer protein pulver ( diet shake )
4 stk frosne jordbær – eller blandet skovbær
2 spsk skyr
evt hæld juice i for at give ekstra smag, ellers brug mælk til at gøre det flydende. Hæld så meget i så det lige dækker over det andet i blenderen, og så blend løs og du har fået dig selv en lækker protein shake 😉

 

HAPPY

Jeg får energi og smadrede ben og mave af det, men det går lige, jeg er så glad for at en af mine store gave ønsker har jeg nu selv fået anskaffet!

Et af mine nytårs forsætter var jo blandt andet at starte den træning op jeg havde fået et rigtig godt øje til, og at jeg så hurtigt er kommet i gang med det havde jeg ikke regnet med så high’five til mig 😀

Om 14 dage skal jeg tale med min konsulent igen hvor vi skal tale om mine drømme og fremtidsmuligheder, det ser jeg ekstra meget frem til, og satser på hun kan hjælpe mig bedst muligt videre så jeg snart kan komme rigtigt igang igen, fordi det er det jeg gerne vil. ’Tage mig sammen & komme i gang’

Så selvom jeg går på laveste lønnet kontant hjælp lige nu, så er jeg rigtig glad, holder mig selv i gang og jeg ser lys forude for mig selv<3

Jeg værdsætter at året er startet godt ud på en rolig og ikke stressende opgivende måde, og fastholder, at sådan skal det være fremover! STAY STRONG.

Hvordan har jeres første rigtige uge været?

Vi ses snart igen søde læsere.

Hugs’Kiss Mie ♥

2'År i Paladset
Beautiful Present ♥

2 tanker om “UGEN DER ER GÅET

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *