BE MY BAD’BOY.

IMG_7226

Her de sidste par dage har jeg læst lidt artikler der handler om hvorfor kvinder falder for de såkaldte ’BADBOYS’ typer, jeg vil gerne i dag komme med mine egne grunde og svar til hvad jeg mener om bad boy typen, og mine svar på hvorfor jeg som pige tror at vi falder for dem.

ÆBLET FALDER IKKE LANGT FRA STAMMEN

BT har for nogle dage siden lavet artiklen ’ derfor falder kvinder for bad boys

De skriver blandt andet ’Alle kender fx ham, der lige er kommet ud af et seriøst forhold og ikke er klar til noget ‘forpligtende’ – Den kan jeg selv som ærlig person skrive under på JEG kender til det, jeg ved mange andre damer og piger ude i Danmark også har prøvet at være dette sted før, meen hvis jeg skal fortælle hvordan jeg har det med det så hør her my lovely peepz .. 🙂

Som person er jeg selv en meget jordnær pige, jeg kan lide at være spontan og sommetider impulsive, jeg er udadvent og elsker at møde nye mennesker, jeg høre ofte at folk udefra finder mig attraktiv, smuk og flirtende, well well jeg er som jeg er 😉

MEN det har os medført mig den ‘rolle’ at jeg blev såret af en eks kæreste for nogle år tilbage og siden ham har jeg holdt mig single, jeg må indrømme jeg var hurtig til at afprøve om at søge en ny trøste partner hurtigt efter vores forhold endte, jeg ville se om det kunne hjælpe mig at komme over bruddet, da en gammel bekendt sagde til mig, at det skulle jeg gøre for at komme hurtigt videre, for så kom jeg hurtig over alt der var hændt på daværende tidspunkt, men jeg tror aldrig jeg har fortrudt noget så MEGET at jeg gjorde det!

Det der med at være sammen med en anden fyr så kort tid efter sit brud det var hårdt især når man stadig elsker den anden man godt nok lige har mistet og er sønder knust, fordi man lige har mistet…

Der viste mine følelser sig kraftigt og jeg lovede mig selv højt og helligt aldrig at ville gøre det igen, og det står jeg stadig ved den dag idag!

Så vil jeg hellere gennemgå den fase der kommer med sorg og knuste dele a ens hjerte der lige skal have sin tid til at blive fixet sammen igen.

Efter min healing tid, kom jeg ud og var mig selv helt igen, men os på en ny og stærkere måde jeg havde lært af mine fejl med min eks, men også at et trøste knald er ikke det jeg skal fordi det ingen gavn har for mig, men sikkert heller ikke for fyren, det er jo også lidt synd bare at ’bruge’ ham som trøst hvis han nu tror eller håber på mere end bare et one night stand med mig ..

Da jeg gerne vil indrømme jeg er en pæn og flirtende pige til tider, så har jeg da begået mig i at være lidt den type folk nok kalder ’player’, meen dog ikke en der knalder gud og hver mand, men en der måske godt kunne lide at kysse lidt på folk når jeg var i byen og ja bare være lidt over stregen fremfor andet, og det har gjort, at jeg har mødt utrolig mange forskellige typer i byen, men os fra nettet også videre .. af fyre, og dem jeg efterhånden kender bedst til er de der bad boys, og for mig i dag kan nogen af dem irritere mig ..

Nu har jeg selv skruet markant ned for by livet, men os for player tiden, jeg er god til at give et godt ord igen når jeg får modstand eller ligende, meen alt det der player og at spille overfor hinanden det vil jeg ikke mere, er ikke blevet for gammel syntes jeg, men man kommer ingen vejene med det efter min mening, jeg er bare mig selv nu også når jeg er i byen ;b

HVORFOR tænker du sikkert nu til at nogen bad boys irritere mig, men jo fordi ordet bad boy, er dirty, det klinger godt når man siger det, og det lyder frækt, plus jeg er vild med det!

Men typerne der skal være bad boys, der er mange ærgerlige typer i blandt, at de lever så meget efter at være et slang, et ord, et kalde navn, er virkelig øv nogengange, for mange af dem er med til at få lavet så meget ballade at det tit ender galt for dem selv, og mange gange os andre der bliver indblandet.

Men ‘ Æblet falder ikke langt fra stammen’ – Vi høre og dømmer ofte de fyre som lige har slået op eller blevet skilt fra deres damer at de bare skal ud og søge trøst et nyt sted, et nyt hul, en ny pige fordi de ligger deres følelser væk, og gør sig til for den nye ‘uskyldige uanede pige’ de har foran sig nu, det er blandt andet også de typer fyre der bliver kaldet bad boys, fordi de udadtil virker stærke, de er attraktive, og måske super flotte at se på, og de ved det selv at de er det, og at de siger de er kommet videre selvom det måske kun er et par måneder siden de kom ud af deres ellers langvarige forhold!

Der bliver mange piger ofte ’fanget’ i hans ord, fordi er fyren ny, og man ikke ved ret meget om ham eller hvad der egentlig er sket, kun udfra hvad han siger, og har fortalt men han er jo sød fordi de der flotte øjne han sender på sine billeder, eller den der veltrænede krop med sprøde tattoos, det er jo så hot at selv os piger kan glemme at tænke os ordentlig om når vi ser sådan en guf’dreng 😉

Men lige i dette tilfælde der ved jeg bare, at mange piger gør præcis det samme som de fyre der, så de er på mange punkter ikke et hak bedre, og det nytter ikke meget at dømme alle bad boys fordi hvad er du så selv .. en bad girl? hihi

Mange piger søger selv trøst efter et brud, jeg afprøvede det, det virker dog ikke på mig, men jeg kender både venner og veninder der gør det, og i mit hoved der tænker jeg at det må de fuldstændig selvom, hvis det er det der skal til for dem for at komme videre eller over det de går igennem, så lad dem gøre det, men lige i alt dette syntes jeg ikke det har ret meget at gøre med om man er en bad boy eller ej, fordi et trøste knald kan både en dreng eller pige gå ud og gøre.

Unavngivet

HVORDAN JEG SER EN BAD BOY & HVORFOR FALDER PIGER FOR DET

For mig er en bad boy flere ting, han er enten denne her fyr som man møder tilfældigt i byen, eller over nettet og man beslutter sig for at mødes, også ender man med at putte sammen, og mere til, hvor man så derefter ikke høre mere fra fyren.
Det er en bad boy for mig.
– Mine tanker  ( hvis vi vågner op næste dag uden han er der, føler vi os glade over det vi gjorde, og vi får den her hypotetiske idé om hvor sød han er, og han ringer eller skriver nok inden længe, vi piger falder for de små ting, han sagde måske nogle søde kærlige ord aftenen forinden, men efter nogle dage uden lyd fra fyren ser vi klart igen)

En bad boy for mig er os en fyr ren udseendes mæssigt, en der går kanon meget op i sin krop, stråler af selvtillid fordi der er intet mere mandigt, og lækkert ved en fyr der ved hvad han vil og hvad han har af værdier.
– Mine tanker (Det første vi ser er udseendet, det er det vi bedømmer udfra, ser fyren brand godt ud, falder en pige hurtigt i hak med hans udseende, da hun så hurtig vil finde ham interessant, og meget gerne vil i kontakt med ham, vi tænker slet ikke over han muligvis er en rigtig tarvelig mand med mindreværdskomplekser, men mange fyre sørger måske for det ydre er i toppen, for måske at skjule sit mindre selvværd?)

En bad boy for mig, er typen der tager en masse sol, får store muskler, er aktivt på hele tiden, og flirtende, ikke skjule hans gåpåmod fordi han ved han ser godt ud.
Det er os en bad boy for mig.
-Mine tanker  ( Opdager vi piger mere spænding omkring fyren vi flirter lidt med, og ser han har det lidt svært, så overtager vores ‘moder instinkt’ og vi er parate til at hjælpe, og være der for ham med det samme, det er også med til vi kan falde for fyren, fordi vi føler og tror, at nu åbner han sig, og han viser en form for tillid, og hvad er bedre for en pige at se en fyr os kan have følelser?
Men jeg tænker også, hvad med det indre er der noget der at hente, hvor er den ægte lille dreng i dig gemt) ?

En badboy for mig er en der kan blæse mig omkuld med komplimenter som er rå og kontante på den sjove måde, men altid også med bagtanker, og svare mig igen med modstand, og stadig være klar på at det er legen ’ katten efter musen’ vi leger her.
– Mine tanker  (tror han ikke jeg kender til legen og jeg ved jeg ikke er den eneste han ser eller skriver med? – Vi piger er ikke altid dumme, selvom vi kan lide den her fyr, og vi ved han har et hav af andre smukke pige veninder han ser og taler med, så forsætter vi alligevel med at prøve og prøve, for hey hvad hvis han pludselig fik øjnene op for kun dig?)

En bad boy for mig er den fyr der bryder reglerne og giver mig et kick af adrenalin, fordi han skal gøre sig til og gøre sig spændende, og det ved han at vi piger virkelig godt kan lide, vi er til at blive blæst omkuld, væltes rundt, og blive overrasket, og det kan en bad boy, han kan måske også have bad’ass’looket, men uden at være det SIGER HAN, indtil efter nogle måneder med putteri og kærlighed, så får han nok og hans ’sande’ jeg kommer frem, enten ved han laver ballade og kommer ind i fængslet og bliver en indsat der, eller ved at svigte og forsætte med at gøre det, indtil hans dame får nok, og smider ham ud, fordi så har han sin følelse af frihed til at skride, og stadig holde sin fortid i sig som han bære rundt på inden i hemmeligt.
Men hey mester bad boy eller var det fætter’guf?! – sådan hænger det bare ikke sammen, opføre du dig sådan som bad boy vil du som regel os mest opleve du er den som bliver skuffet og svigtet mere i sidste ende end dem du nåede at såre på dine ture og veje..
It’s called KARMA! 

De piger der måske ikke har været som mig, enten før eller nu er også dem der vil ende op med at blive mest skuffede over at fyren ikke blev og forsatte den ’flirt’ du følte i havde sammen, og du vil føle det kun er din skyld fordi du ikke fangede hans player signaler fra starten, har han først fået din lille finger får han meget hurtig taget hele din hånd vær varsom hvem du leger med. 😉

– Stof til eftertanke 😉 –

 

SÅDAN SKAL MIN BAD BOY VÆRE

Jeg hviler meget i min status som single, jeg har lært meget de her år som single, både af mig selv som person hvad jeg vil og hvad mine drømme er, men os om fyre og de mange skøre, men os skønne typer der er at vælge imellem .. 😛

Jeg vil være ærlig at sige, jeg er lidt af en ’dreamer’ jeg vil ikke søge fordi jeg har troen på, at søger man despereat finder man ikke noget der er holdbart i længden, men lader man det bare ske som det sker eller som det kommer, så tror jeg på der kan opstå noget smukt mellem to mennesker af hvert sit køn ;b

Så den fyr jeg går efter skal ikke være typen alle vil have, eller som alle kigger efter, jeg er ikke jaloux på den måde, men hvorfor have en stor selvtillid’s bombe der gør sig pæn for alle piger og ikke kun for mig?
Fordi det er det jeg vil have 😉

Han skal være tålmodig, og blive hos mig fordi jeg har det med at stikke af, og blive utilpas hvis jeg føler mig usikker i nogle ting der har med følelser at gøre, da jeg i alt for lang tid gik med facade over mig, og ikke viste følelser for nogen, men nu kan jeg godt, men har stadig brug for min egen tid til at vise dem frem.

Han skal være sig selv, have en personlighed der gør at han er den flotteste mand for mig, fordi for mig siger personlighed mere end udseende, du er bare heldig hvis du har begge ting i orden, men det har de færreste desværre og selvfølgelig må min fyr godt se sød og godt ud, men det behøver ikke være det vigtigste 😉

Han må gerne gå bare lidt op i en god livsttil og ikke være helt ligeglad med motion og hvad der kommer i munden, men hvis vi kan hjælpes ad om det er det en win’win i mine øjne..
han behøver ikke være fantatiker af træning og sund mad konstant, meen hvis vi skal være sammen skal vi os holde sammen, og passe på hinanden, og der er livstil og kost en stor del af det.

Han skal have mål og drømme i sit liv, men os have plads til mig og mine drømme og mål samt min til tider store opmærksomhedskrævende omfang den gode som dårlige, han skal vise mig tillid, så jeg kan vise ham
tryghed, tillid og mest af alt kærlighed tilbage <3

En bad boy jeg os vil have behøver ikke være så slem, men heller ikke være for sukkersød.
Der må godt være plads til uenighed, og at lære hinanden noget nyt.

Jeg vil bare have ham jeg kan holde tæt ind til mig, være sammen med ham dag og aften måske ikke hverdag, men så tit vi kan og bare have det dejligt sammen.

Og jeg tror på det kommer en dag, men som sagt jeg søger intet nu, jeg er åben for ’muligheder’ for at lære nye mennesker at kende, men os at se tiden an, måske bliver man overrasket over hvem man ender i et forhold med ;b

Fordi nogen gange ser man ikke det der er lige foran en, fordi man har så travlt med at gå igennem de besværlige typer først.

’ I Wish for a true love story ’

Er du interesseret i at læse BT’s artikel kan det gøre her: http://www.bt.dk/kvinder.bt.dk/derfor-falder-kvinder-for-bad-boys

Vi ses.

Hugs’Kiss Mie ♥

TASTE MY FOOD
Sådan bliver du lykkelig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *