Are You Ready

images

Nedtællingen er hermed begyndt!

Imorgen går vi alle ind i det nye år, der snart skal til at begynde, for mange af os er det en ny begyndelse, for andre er det også et goodbye til det gamle år vi lige har haft.

Jeg glæder mig meget til imorgen, jeg fik styr på mine crazy sager der lige skete her i julen, og ender alligevel med at holde nytår på Bornholm, mit skønne hjemland, sammen med mine bedste venner, det bliver en fantastisk aften <3

Jeg har lidt svært ved at forstå at dette år allerede er slut om under et døgn, men det får i lov til at høre meget mere om imorgen når jeg der vil sige pænt tak for det år der har været nu og goddag til det nye der vil starte. 🙂

601743-0023_1

Mit nytårs tøj er klart, jeg skal have en super smuk guld glitter kjole på, som jeg har købt på Nelly.com den kan stadig købes, så er du interesseret i at se mere om min nye flotte kjole som også kan gå hen og blive din så se dette link: http://nelly.com/dk/t%C3%B8j-til-kvinder/t%C3%B8j/festkjoler/oneness-1115/halterneck-decor-dress-601743-23/
Samt skal jeg have krøller i håret med nytårs hat som prikken over i’et, fordi imorgen skal være en dag der skal mindes indtil næste nytår.

Jeg vil ønske jer allesammen en rigtig god dag, jeg håber i har fået styr på alt med mad, tøj og pynten der atter skal gøres klart og festligt til imorgen.

Pas på jer selv, og kom forbi min blog imorgen så vi sammen kan sige godt nytår :-*

Hugs’Kiss Mie ♥

Året der nu er gået // Nytårs Aften
På Gensyn Bornholm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *