Sådan bliver du lykkelig

28dec

SÅDAN BLIVER DU LYKKELIG:

I dag vil jeg gerne vende lidt tilbage til mine ord om hvordan man kan ændre sine veje og tanker for at opnå at blive mere positiv i dit eget liv, hvis du selv ønsker det, er det ikke altd nok, for vi alle kan ønske noget nyt hvert minut, så sig til dig selv til at starte med
’JEG KAN & JEG VIL’ – På den måde skaber du hurtigere resultater for dig selv med at ændre dine veje at gå med hensyn til dine tanker om at være et bedre og gladere menneske, det tager tid, men gør det så ofte og gør det endelig til en vane, det har virket for mig, men igen jeg er os kun et menneske, og kan have mine deprimererede tider og dage, men jeg bliver stadig ved med at holde fast i at hverdag er en ny dag, og en ny dag er der jeg kan ændre hvordan jeg havde det i går og har det i dag!
Mange gange er det så lidt, der skal til, for at vi pludselig føler os lidt gladere, og mere lykkelige. Det kan være en telefonopringning fra en gammel ven, et smil fra et tilfældigt menneske du møder i bussen, en anerkendelse fra din chef eller et kærligt knus fra en, du holder af.

Jeg har derfor fundet 10 råd jeg vil dele med jer for hvem er bedre at dele råd med end til mine læsere <3

Og de 10 råd har jeg fundet via nettet, men har selv ændret nogle af dem til mine egne råd til jer, da det her også skal være fra min erfaring og råd til jer og ikke ren kopi, for så er det da for nemt at uddele råd og inspiration ;b

Det lyder måske lidt frelst og enkelt, og super nemt når vi alle ved det ikke altid er nemt at gå fra at være ’Pist off’ til totally happy happy, men prøv alligevel at læse dem igennem. Når du har gjort det, kan du lave din egen liste over de ting, der betyder noget for dig, og som du mener vil gøre dig mere lykkelig og gladere for dig..

10 råd, der kan gøre dig & mig lykkeligere:

1. Hold op med at tro at du skal være perfekt hele tiden. Forvent ikke, at du selv eller andre skal være perfekte. Der er ingen mennesker i denne verden, der er perfekte. Du behøver altså ikke altid at skulle imponere andre mennesker, og du behøver ikke at gøre alting perfekt.. Det vil også være en god idé, hvis du lærer at sige nej til urimeligheder eller ting, du ikke kan stå inde for, både på din arbejdsplads og i privatlivet.

2. Vær glad og tilfreds med det du har. Lad være med at sammenligne dig selv med alle andre, da det kun vil forværre din situation. Du ved jo heller ikke, hvordan andre mennesker egentlig har det inderst inde. Vær i stedet tilfreds med dig selv og dit eget liv. Og hvis du ikke er det, så gør noget ved det. Du selv den eneste, der kan ændre dit liv. Det er kun, hvis du holder af dig selv, at du kan være noget for andre vær stolt af dig selv!

Husk også, at det ikke er materielle ting og penge, der gør dig lykkelig. Penge er selvfølgelig rare at have, men hvis du en dag bliver alvorligt syg, vil du med glæde betale alt hvad du ejer for at blive rask igen 😉

3. Sæt tid af til dig selv. Giv dig selv tid hvor det også handler om DIG – hvor du kan slappe helt af. Dyrk noget motion, interesser dig for en hobby, gå en tur eller læs en bog. Forkæl dig selv med lidt massage eller en skønhedskur.

Husker du ikke dig selv, vil stress og tankemylder meget hurtig tage over, og du vil derfor ikke være i stand til meget koncentration eller andet daglig energi vi alle har behov for, HUSK DIG SELV.

4. Hvis du føler dig stresset på arbejdet, så tag en pause. Du bør tage kortere eller længere pauser afhængig af dit arbejde eller dit stressniveau. Blot en kort pause med dybe indåndinger eller lidt motion kan gøre underværker. Hvis du har mulighed for det, kan du også tage et par fridage eller holde en kortere eller længere ferie med din kæreste, dine venner eller din familie, eller os skal du gøre op med dig selv hvad der udløser dit stress er det jobbet, så tænk over om det er det værd for dig i længden, eller søg et nyt som måske kan gå hen og blive det helt rigtige uventede drømme job.
PAS PÅ DIG SELV.

5. Undgå at være for meget alene. Når du er træt eller deprimeret, er du ofte tilbøjelig til at lukke dig inde i dig selv. Sørg for at være sammen med dine venner eller din familie med jævne mellemrum og ring til dem for at høre, hvordan de har det.. Send dem en SMS eller en mail. Gå en tur i biografen, gå i butikker for at handle eller gør noget af det, som du holder af at foretage dig, men som du måske ikke har gjort, fordi du har haft for travlt i en periode.

6. Lev livet lidt sundere. Tænk på, hvor godt du altid har det, hvis du har dyrket motion, spist sund mad, fået en på opleveren eller fået en god nats søvn. Det gamle ordsprog ”en sund sjæl i en sund krop” står stadig ved magt.

Det betyder ikke, at du skal leve fanatisk sundt, men at du altid skal tænke over, hvad du kommer i munden , og hvad du udsætter din krop og din sjæl for, for lidt eller for meget mad kan være med til at ødelægge kroppens behov for engeri, og de rigtige vitaminer, får du for lidt bliver du derfor hurtigere træt og irriteret, for du får meget, kan du risikere for højt blod sukker og at blive mere stresset.

7. Vær mere opmærksom over for andre. Lær at blive en bedre lytter ofte høre vi tit hvad andre taler om eller siger, men vi lytter egentlig ikke, og derfor glemmer vi tit hvad folk sagde, og der kan opstå misforståelser, så lyt til dine nære nogle gange har de også behov for DIG! Og lad være med at afbryde folk i tide og utide. Vær også taknemmelig for små tjenester og positive tilkendegivelser fra dine omgivelser. Husk at sige tak, hvis andre har gjort noget godt for dig, uanset om det blot var at bære din pose 5 små meter, det var gerning gjort for DIG.
VÆR TAKNEMLIG!

Sørg for at besøge dine venner og din familie og husk også at invitere dem engang i mellem. Du gør ikke kun dem glade, du gør også dig selv glad. Tænk på at et godt parforhold, et godt venskab og et godt forhold til din familie er noget, der skal arbejdes på hele tiden. Undgå så vidt muligt alle følelser af jalousi og uvenskab, der er intet godt i det, tal om hvad du føler når din kæreste eller ven/inde gør noget du ikke bryder dig om, måske så bliver du overrasket over at dine negative tanker om at hvis du siger hvad du føler ikke vil blive modtaget godt af den anden part, faktisk vise sig at den anden part ender op med at sige undskyld og gøre det bedre fremover fordi de kan se det ikke var passende at sige/gøre overfor netop DIG.
VÆR ÆRLIG OVERFOR DINE FØLELSER.

8. Hjælp andre mennesker. Hvis du hjælper andre mennesker, der har brug for din hjælp, så vil du helt sikkert opleve en stor selvtilfredshed og lykke. Tænk bare på, hvor glad du selv bliver, hvis andre hjælper dig. Du behøver heller ikke at være bange for at spørge om hjælp. Ofte bliver folk netop glade for at blive spurgt om hjælp. Det værste der kan ske ved at spørge andre til råds eller om hjælp er at du kan få et Nej, og er et nej virkelig så slemt at få? 😉
SPØRG SPØRG SPØRG 😉

Blot en lille tjeneste i hverdagen – som f.eks. at smile til dem du møder på din vej – kan give dig tilfredshed og måske et modtagende smil eller et lille nik med på vejen. Vær tolerant og vis respekt over for andre og glæd dig over andres succes., fordi du skal os nok komme dertil <3

9. Lær at leve i nuet. Livet er kortere, end du tror. Lad være med at spilde din tid på at ærgre dig over ting, der er sket i fortiden, og lad være med at bekymre dig om fremtiden. Du kan alligevel ikke gøre noget ved det. Har du begået en fejl, så lad være med at ærgre dig over det. Prøv i stedet at lære noget af dine fejl, så du ikke gentager dem. Lev i nuet og nyd livet, mens du har det.
VÆR TILSTEDE.

10. Husk at grine mindst en gang om dagen. Fokuser på ting, der gør dig glad i stedet for hele tiden at tænke på ting, der gør dig ked af det. Alle mennesker har sorger og bekymringer om ALT. Det drejer sig om at behandle problemerne på en positiv og konstruktiv måde. En god latter kan ofte gøre underværker og løse op for en spændt situation. Tænk også på, hvor mange bekymringer der forsvinder helt af sig selv, når du griner ;b

Jeg håber i kan bruge disse råd, for det kan jeg selv helt klart.
Hav en Lovely Søndag.

28 dec

Hugs’Kiss Mie ♥

BE MY BAD'BOY.
Dagens Jul // 21 Dec

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *