Dagens Jul // 25 Dec

10858442_10152952864108784_8207537403771834299_n

 

Nu ramte vi dagens jul – 1 jule dag – dagen, hvor jeg vil kåre vinderen på min blog se mere senere .. 😀

Først og fremmest, så vil jeg ønske dig en rigtig dejlig dag, jeg håber inderligt du havde en fantastisk mindeværdig aften i går, og fik du hvad du ønskede dig?

Jeg har selv fået lækre parfumer, hår produkter fra Argan oil, kaffe maskine, Rosendahl glas og smykker plus meget andet lækkert som jeg er så glad for <3

Dagen i dag skal for mig bestå af endnu mere jule hygge og spaz med mine savnede bedste venner fra Bornholm, vi holder nemlig hvert år d. 25 jule frokost i vores familie, og i dag skal den holdes hos min far hvor vi får besøg af mine gode venner, også skal der ellers bare holdes julefrokost i stor stil, med mere god og masser af mad til maven, og der skal drikkes og hygges, i dag er en fest i min fars hus 😀

FullSizeRender (88)

Mit outfit i dag vil bestå af et par almindelige flotte strømpebukser, samt højtaljet nederdel fra H&M
og min nye blonde bluse fra Nelly.com

Samt skal jeg for første gang lave krøller i mit hår med det helt splinter nye krølle jern Secret curls fra babyliss, også vil jeg dekorere mit hår med et nyt flot hårbånd fra glitter, samt små hår diamanter også fra glitter.

Jeg er sikker på jeg kommer til at blive utrolig smuk i dagens anledning af vores årlige julefrokost.

Jeg vil sige bon’appetit til dem af jer der også skal have julefrokost i dag, og må i nyde endnu en fantastisk dag i denne jul med dem i skal fejre dagen med, og til dem af jer der ikke holder julefrokost før i morgen ( 2’juledag) må i få en rigtig hyggelig dag, slå jeres maver helt ud, for i morgen ved i det skal gå løs igen med masser af jule godter 😀

Hihi have a lovely day peepz :-*

NU TIL KÅRING AF VINDEREN!

helt

 

For at I skal se der intet snyd eller fejl skal ske, så har jeg lavet en video med min søster hvor vi sammen udtrækker vinderen af min første jule konkurrence, jeg ser frem til at afholde flere konkurrencer og måske senere hen også GIVE AWAYS til Jer mine søde læsere ;b ..

 

 

Jeg håber du har hygget dig igennem dagene på min blog op til jul, og at jeg har kunne give dig inspiration til nye og forskellige ting der er skønne at tage sig til her i julen.

VINDEREN ER: Marc Fra Jylland.

IMG_6830

Rigtig hjertelig tillykke til: Marc fra Jylland

Jeg vil gerne sige rigtig mange tak for alle der har deltaget, jeg har været super spændt på hvordan i ville tage imod min konkurrence, og det er gået over alt forventning, så mange tak alle sammen.
Et stort tak til vinderen, du har hermed vundet min personlige præmie lavet til dig, bestående af:

Skrabejulekalender hvor du kan vinde op til 1 million kroner – Good Luck ;b
Jonathan Spangs nye comedy dvd
to biograf billetter der kan benyttes i næsten alle biografer i hele DK
julegodter
en flaske champagne
og hygge små ting.

STORT TILLYKKE 😀

Hugs’Kiss Mie ♥

På Gensyn Bornholm
Dagens Jul // 24 Dec

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *