Dagens Jul // 24 Dec

10859569_10153400271598852_759159826_n
Så ramte vi langt om længe juleaften, en dag vi alle har ventet længe og i spænding på. <3
Jeg vil rigtig gerne sige tusind tak for den gode respons og de mange søde ord jeg har fået med på vejen her igennem december måned, jeg syntes det har været sjovt at gøre noget ekstra ud af min blog med design, billeder og inspiration og alt det hygge der har været for jeres skyld, samt glæder jeg mig meget til at finde en vinder af konkurrencen i morgen, jeg håber også i har nydt at være med hverdag, og i har syntes det var sjovt.

I dag handler dagen om at vi skal være gode ved hinande, vi skal hjælpe så jule stressen endelig kan ligge sig i hi til næste år igen ;b

samt vi skal synge samler, danse om jueltræet, og spise alt det hjertet begærer iaften med dem vi har nær og kær <3

Jeg vil ønske jer alle en fantastisk, precious, og rigtig rigtig lækker dag og aften,må i alle få hvad i ønsker, må jeres læber være fyldt med smil og grin samt må jeres smukke hjerter være varme af den største glæde.

Mit største ønske iaften er at jeg ønsker alle har det godt og får hvad de ønsker sig <3

Merry christmas :-*

Dagens sidste brik er klart nu og i morgen kl. 12 poster jeg vinderen af konkurrencen ;b 

Hugs’Kiss Mie ♥

24

Dagens Jul // 25 Dec
Dagens Jul // 23 Dec

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *