Dagens Jul // 11 Dec


10815795_10153365297908852_1879947213_n

I dag i dagens jul vil jeg først lige fortælle at for første gang i går havde jeg to indlæg på bloggen, normalt har jeg kun haft 1 indlæg inde pr dag da jeg syntes det var mest overskueligt for jer, og ikke mindst mig selv, men da jeg sommetider blogger for virksomheder, syntes jeg også det bliver rodet at blande indlæggene for dem ind i min dagens jul jeg har med jer, og det er jo jul og derfor skal det være så personligt fra mig til jer som muligt, så derfor har jeg nu valgt at når jeg også blogger for virksomheder så laver jeg det i et indlæg for sig selv, så i ny og næ fremover også efter jul, vil i opleve jeg nogengange kan have to indlæg inde om dagen, jeg vil give besked om det fra min facebook side, og eller må i endelig bare skrulle ned på siden når i er herinde for lige at tjekke der ikke skulle være noget i var gået glip af <3

I dag vil jeg give Jer endnu en lækker opskrift der er nem og rigtig hyggelig at bage her i denne skønne jule måned 😀

Det er æble muffins, og de kan egentlig bages året rundt, MEN i december måned kan du gøre ekstra ud af dem da de smager af jul, og de kan dekoreres til med frosting, så øjnene ikke kan få nok af at se på disse lækre runde muffins, som ikke ligger tungt i maven!

Opskriften kommer her:

bagning2

 

Æble Muffins

250 g. Hvedemel
100 g. Sukker
4 tsk. Bagepulver
½ tsk. Salt
1 tsk. Stødt kanel
50 g. Smør
2 Dl. Mælk
1. Æg
2 Stk. Æbler

Bland Mel, Sukker, Bagepulver og krydderier i en skål.
Pisk smeltet snør, mælk og æg sammen og rør det derefter i de tørre ingredienser.
Æblerne skraldes og befries for kernehuset, og skæres i tern, vend dem i dejen.
Fordel dejen i muffins forme ikke helt op til kanten, men ca til midten ( da de hæver i ovnen)
Bages ved 200 grader ( ikke luft varme) i ca 20 minutter, kig efter dem jævnligt.

IMG_6274

 

Når de tages ud af ovnen kan du lige lade dem køle af og i mellemtiden hvis du er kreativ kan du lave dig en god frosting som skal være pynten på toppen evt, Rød og hvid så du kan laver julemænd på eller grøn frosting og dekorer dem som juletræ med chokolade stykker på, eller lav almindelig kanelsukker til toppen, du vil ikke blive skuffet, de er super lækre til enhver dag, men som sagt er de ekstra delicious her i jule tiden <3

Dagens brik er nu klar nederst 🙂

Hugs’Kiss Mie ♥

11

Dagens Jul // 12 Dec
Dagens Jul // 10 Dec

2 tanker om “Dagens Jul // 11 Dec

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *