Dagens Jul // 8 Dec

 

10850823_10153365261428852_1472462088_n

 

Kan I huske mit indlæg hvor jeg fortalte jer om alt der var sket med mit sidste job jeg havde, og hvad jeg havde gjort mig af tanker for at komme videre ellers kan I lige læse det HER 

Jeg havde lagt en A plan B plan og C plan ..
Jeg lovede at vende tilbage til Jer når jeg fandt ud af hvilken en af planerne der lykkedes for mig..

Jeg kan med glæde sige at min A plan lykkedes, jeg har får lige nok udbetalt i kontant hjælp til at kunne blive boende hvor jeg bor samt kunne betale gæld, og regningerne kan jeg betale via min boligstøtte, så det går lige og det er jeg utrolig glad for selvom det er et lille stramt budget jeg har med at gøre, bliver jeg glad over det stadig kan lykkedes for det er det vigtigste.

Jeg var også til møde på Hotel & restaurante, skolen omkring uddannelsen som receptionist, og svaret derfra lyder, at det er meget svært at finde et sted hvor de tager voksenlærer da ikke mange virksomheder vil betale det, men hun sagde samtidig også, at nu er loven for voksenlære lavet om, så nu bliver det indført at flere virksomheder SKAL tage imod voksenlærer/praktikanter, og det er jo en rigtig god ting at vide for unge som mig der er over de 25 år ..

Så hun syntes jeg skulle prøve at se om jeg kunne søge noget da man jo kan være heldig at nogen siger ja, og ellers fik jeg muligheden for at starte på deres skole hvor det så tager ca 2 år og 4 måneder, og det ville jeg gerne, men det der tilbage holder mig, for at starte der, er at så ryger jeg ned på SU som er under halvdelen af hvad jeg får i kontant hjælp og jeg ville skulle være tvunget til at flytte i noget kollegie, og ikke for at lyde snobbet, men det gør jeg bare ikke, nu har jeg endelig min faste bolig her hvor jeg er nu, og den har jeg os kæmpet for at få, så det vil jeg ikke bare smide væk pga en uddannelse jeg ikke engang kan være sikker på at få da hun også sagde at selvom jeg valgte at tage uddannelsen på deres skole, så var det rigtig svært også at finde almindelige praktik pladser, så jeg syntes lidt det lød mere øv end opmuntrerende.

Men nu er jeg heldigvis ikke så opgivende en pige, så lige nu slapper jeg lidt af og for det sidste af det her år overstået, også skal jeg med min kontakt person jeg har fra Stolpegård i Gentofte holde et netværksmøde med den sagsbehandler jeg har fået via jobcenter finde ud af hvad der skal ske og hvad vi kan finde på til mig, da jeg har mange drømme og idéer, men svært ved at gennemføre dem på grund af økonomien, og at jeg er bange for at falde fra fordi jeg fortryder eller bliver for overilet i mine beslutninger ..

Så det er jeg rigtig glad for at jeg har sådan en god kontakt person der siger til mig, at nu er det på tide jeg får hjælp og jeg ikke bare selv klare tingene som jeg jo ellers altid har gjort, for selv de stærke kan blive svage.

Så det er det, der sker lige nu i mit liv, også går jeg og leger med drømme om at starte mit eget, og ikke være afhængig af hvad vil jeg og hvad skal jeg nu, fordi jeg er virkelig en pige der er perfektionist når det handler om at arbejde, så går jeg 100% ind i det jeg laver hvor jeg er, men hvis jeg ikke føler det er fair eller godt for mig så mister jeg os hurtig gejsten for at være 100% på og give alt jeg har.

Så jeg har i et stykke tid gået og tænkt måske jeg skulle starte mit eget, en butik eller få mig en webshop måske 🙂
Jeg er jo en god sælger på trods af det aldrig har været min fremtidsdrøm,

Og jeg kender de rette folk der ville kunne hjælpe mig i gang, men igen ved jeg ikke om jeg bare drømmer eller om det bliver for stort et ansvar jeg ikke kan klare i længden, for alt er jo sindsygt svært at starte op i starten, men jeg tror os bare på at forsætter man uanset den svære start der vil være, så skal det vel nok køre og til sidst blive en succes hvis man giver alt man kan for at få det til at blive det? ..

Nu har jeg bare altid haft den indstilling med at jeg ikke bare tager en uddannelse bare for at have den, selvom jeg ved det er rigtig godt at have meget med sig i sin viden og baggrund, men der har jeg bare alt min erfaring fra de mange forskellige jobs jeg har haft, plus den person jeg er skiller mig ud fra andre, ligesom andre skiller sig ud fra mig 😛

Jeg syntes bare at drømmer man om noget, så hvis man kan gøre det muligt så skal man også gøre det!

Vi har kun et liv- en chance, og at arbejde til daglig er en af de største dele i vores liv, det er noget vi starter med som ganske unge og forsætter til og med vi skal på pension, !

Jeg vil rigtig gerne udføre det jeg drømmer om, men nogle gange er det bare svært hvis man ikke helt er sikker på sig selv, men så er jeg sikker på man må lære at blive det og stole på sig selv.

Nu har jeg talt med mange forskellige mennesker, både ældre som unge, og mange af dem jeg har talt med om de kan lide det de arbejder med høre jeg svaret, ’ ja det er okay, men får jeg et bedre tilbud så gør jeg det’ eller andre der siger jamen det job jeg har giver gode penge eller mad på bordet ..

Det får mig til at tænke, jamen gør det dog ikke hvis det kun er derfor, jeg har selv og ved man skal arbejde for at tjene til regninger og maden på bordet, men hvad med fornøjelserne dem skal der også være for at vi smiler, og har det godt, og hvad med dig selv, gør dog det du drømmer om i stedet for at leve efter det man skal og ikke skal ..

Det er det jeg vil gøre, jeg har altid drømt om at tjene mange penge for det har vi aldrig haft i vores familie, og jeg har altid kæmpet og arbejdet for mine regninger, gæld eller overlevelsens skyld, og nu er jeg et sted hvor jeg gerne vil være stolt af det jeg laver, jeg vil rigtig gerne vågne op hver dag og virkelig være stolt af det jeg skal lave og glæde mig til det, jeg har før haft jobs hvor jeg glædede mig til at stå op, men det var mest fordi jeg havde gode kollegaer jeg glædede mig til at se, det var egentlig ikke så meget det jeg skulle på mit job, men dem jeg skulle se, og nu ønsker jeg bare det hele skal være en helhed, jeg vil vågne op og lave det jeg brænder for.

Hvad med dig?
Brænder du for det du laver lige nu eller hvordan opnår du din succes?

Men det er lidt nogle tanker jeg går og leger med for tiden, så hvis nogen af jer læsere kender til det med at være selvstændig eller ligende, så må i meget gerne skrive til mig, da det kunne være rigtig spændende at høre om.

Husk dagens brik nederst 😀

Hugs’Kiss Mie ♥

8

Dagens Jul // 9 Dec
Dagens Jul // 7 Dec

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *