Dagens Jul // Freds Jule te // 3. dec

3

’Den som ikke bære julen i sit hjerte, finder den heller ikke under juletræet’

Smukt citat der står skrevet på The pakken da jeg åbnede for den,
Jeg er ikke den store the drikker, men jeg er vild med denne jule the, den gør mig rolig, jeg elsker smagen der gør mig glad, og man kommer i en god jule stemning, især hvis man har lækre brun kager og pebernødder ved siden af.

i dag syntes jeg i skal nyde jer et stort varmt glas jule te, den er lavet på sort te med kanel smag i, så den dufter og smager langt væk af alt for meget jule’hygge der er lige til at overskue ;b

freds-jule-te

Til Jer der ikke har smagt den, men bare drukket den .. så vil jeg anbefale i går ned i Jeres daglige butik og køber den, nyd den et øjeblik, duft til den og smag den, drik den ikke bare men få smagløjerne i gang når du tager en tår, den er virkelig en af bedste teér på markedet syntes jeg!

Jeg befinder mig i Oslo i dag, da jeg vandt et par cruises der skal bruges, og jeg vender tilbage i morgen med billeder og info fra min tur <3

Se dagens brik og gæt med ..
måske kommer du et skridt tættere på at vinde ..

Hugs’Kiss Mie ♥

 

3

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Jul // 4 Dec
Dagens Jul // 2 Dec

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *