Dagens Jul // 1 Dec

10811844_10153347076698852_1028681481_n


Juhuu så ramte vi endelig årets hyggeligste og smukke tid

Nemlig Jule’Tiden

Jeg vil starte med at ønske Jer alle rigtig glædelig 1’Dec, jeg har glædet mig meget til at vise Jer frem for min hjemmeside denne måned, da jeg vil sørge for det bliver en oplevelse og ikke mindst masser af ren jule’hygge alle dage frem til juleaften. 😀

Julekonkurrence

Som jeg har talt om et lille stykke tid har jeg fået min egen julekonkurrence op af køre fra i dag og alle dage frem til juleaften som du og alle kan deltage i, da det er min første konkurrence på bloggen vil jeg gerne gøre det hele lidt personligt, så selve præmien der kan vindes er lavet personligt af mig for at glæde den heldige og alle første vinder på min blog i år!

Præmier er ofte give’aways gavekort og i den dur, men jeg syntes jeg vil glæde jer med lidt mere personligt hygge og glade tanker, så se mere senere denne måned hvor jeg poster billede af præmien som bliver en lækker julekasse med selvforkælelses godter i som guf, biograf billetter jeg selv har arbejdet for at få, og alt mulig andet i kassen der skal konkurreres om ;b

Følg min julekalender alle 24 dage i december og deltag i konkurrencen!

Sådan gør du:

Saml alle 24 brikker hvor der kommer 1 brik af gangen, som du kan finde hverdag at se nederst på dagens indlæg.

Disse brikker danner tilsammen en rebus, du skal finde løsningen på og derefter sende dit svar til mig!

Jeg vil trække lod blandt alle deltagere om en og kun én vinder, og alle der indsender det rigtige svar til mig i løbet af dagene, får automatisk 1 lod i konkurrencen, for at komme tættere på at vinde!

Du kan indsende dit svar ved at klikke HER

OBS: Jeg tager KUN imod svar fra kontaktsiden, det er snyd at kontakte mig med Jeres gæt / svar via facebook!
Vil du have ekstra lodder og komme tættere på præmien?

Du kan optjene ekstra lodder og max 6 i hele konkurrencen ved at:

1. Dele min hjemmeside: www.miestender.dk

– på Facebook = 1 lod
– på Instragram = 1 lod
– på snapchat = 1 lod

2. Blog om denne konkurrence på din egen blog = 1 lod

3. Like min Facebook side: https://www.facebook.com/pages/Mie-Stender/864863970191621?ref=hl = 1 lod

Du kan altså deltage i konkurrencen med 6 lodder i alt og øge dine vinderchancer!

Skriv til mig via ovenstående kontakt formular hvis du har valgt at dele på de ovenstående måder, husk at skrive dit navn og e-mail, samt links til de forskellige steder du deler og liker,

så jeg har mulighed for at tjekke op på det og du får efterfølgende en svar mail fra mig hvor jeg så regristerer dig med de lodder du har optjent 🙂

Jeg vil D. 25/12 kl. 12:00 trække en vinder ved at trække et tal og den person der har det nr jeg trækker bliver årets vinder af min julekonkurrence, så vil jeg kontakte vinderen og poste vinderen på min blog når konkurrencen er slut!

Held og lykke allesammen 🙂

Hvis intet af dette giver mening så spørg endelig, og ellers ser jeg meget frem til at I følger med hverdag ;b

Jeg håber I vil deltage og være med da det kunne være ekstremt sjovt og hyggeligt, det er helt gratis at være med, jeg sørger for der ikke mangler noget til jer i denne tid på min blog <3

Min Tradition

I dag har jeg startet med at pynte lidt op i mit palads, det er en tradition jeg har lavet med mig selv da jeg var lille, at hver D. 1/12 skal der pyntes op, så det stråler af jule’hygge allerede fra start og frem til juleaften.

I morgen vil jeg begynde på nogle kreative idéer til hvad man skal huske i denne måned og frem til jul, så se med igen i morgen og husk at gem dagens brik, for at se den næste i morgen .. måske begynder det allerede at ligne noget .. 🙂
Tjek dagens første brik nederst.

Hugs’Kiss Mie ♥

1

Dagens Jul // 2 Dec
The end of Novemeber

En tanke om “Dagens Jul // 1 Dec

  1. The remote and mic are supported only by iPod nano (4th gerntanioe), iPod classic (120GB), and iPod touch (2nd generation). Audio is supported by all iPod models.from apple web site

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *