Sådan blogger jeg // Lav en blog

FullSizeRender (76)

Sort trøje fra Vila
Leggins fra Bubbleroom.dk

Jeg startede for en måneds tid siden med at blogge, det har dog været talt om længe i samarbejde med min søster at jeg skulle have min egen blog, for ligesom at lukke op for hvem er jeg, og for at komme ud med alt det jeg gerne vil ud med..

Det er altid svært at starte noget helt nyt op, det tager tid og det kræver en masse energi og udarbejdelse af lige netop hvordan gør man og hvad vil du skriveom, hvorfor vil du det..

Jeg sidder ofte med min lille papir blog og skriver noter om nye idéer jeg finder interesant og gerne vil dele med jer læsere om, men jeg kan også sagtens være et sted hvor jeg slet ikke lige ved hvad jeg vil komme ud med lige i dag, og jeg syntes heller ikke, at det skal være hverdag der kommer nyt, da det os kan blive for meget, at der er noget hverdag, så det er i orden at vente to til tre dage med at komme med nye indlæg, medmindre du har brændende gode idéer der skal ud hverdag, så kom med dem 😛

At blive en god blogger er at skabe din egen verden som kun DU er herre / kvinden over ..

Jeg har gjort det at jeg valgte med min søster at få min helt egen hjemmeside til at blogge på hvor jeg arbejder med det der hedder wordpress du kan læse mere om HER

Fordi så kunne jeg helt selv vælge mit design, hvem og hvad jeg vil reklamere for, og hvis designet skal ændres til en passende årstid eller bare nyt look så kan det nemt gøres, jeg ved mange andre bloggere bruger blandt andet bloggers delight siden og jeg syntes selv det er en genial side, der er mange bloggere der er kommet godt frem og formår at komme rigtig langt ud med deres blogge, og det er lidt det jeg selv ønsker for min blog, at komme længere ud, få flere læsere, få kommentarere, blive spurgt om flere spørgsmål og meget andet..

Men på deres side der vælger de reklamer for dig hver eneste dag og hele tiden, og jeg syntes at når jeg har været inde på nogle blog profiler så fylder deres reklamer meget mere end måske lige blogindlægget de har skrevet, og det kan være lidt ærgerligt da det jo er det man vil læse først, også kan reklamen tjekkes op på bagefter..

det er intet kritrik herfra, men jeg er bare glad for jeg har min helt egen website med mit navn, mit univers og mine ord til jer læsere på.

Så sådan kan du også starte op, vælg hvor du vil starte din blog, sørg for at fylde din blog med gode billeder der passer til de tekster du vil komme med, for at skabe ord visuelt, og få flere læsere på, er billeder prikken over i’et.

Sørg for at holde øje med dine læsertal hvis du har mulighed for det (det har jeg :D) jeg kan f.eks se hvor i landet folk der læsere mine indlæg fra og jeg kan se hvor mange der på en hel dag har været inde og se min hjemmeside, og de dage hvor der har været flere end andre dage, viser hvad folk finder mere interessant at læse ..

Lav som mig nogle overskrifter eller kategorier til dine indlæg så dine indlæg bliver opdelt for hver dag du skriver noget, f.eks når jeg laver mine sponsoreret reklamer eller skriver citater ud til jer så vælger jeg at ligge de indlæg under den kategori jeg har kaldt for ’tips & råd’ for at jeg har styr på mine indlæg og de ikke bare bliver kastet ud til jer som se her og hør her .. men at de faktisk er delt ind i de kategorier de passer til, så I os bedre har muligheden for at forstå det i læser om,

Det er vigtigt at finde en kerne for dig selv som giver bedst mening når du skriver noget, hvad enten det er at skrive korte indlæg eller lange og husk det er kun op til DIG hvad du vil skrive om eller vise på DIN blog, er man ikke til at modtage debatter eller kritik skal man ikke selv starte med at skrive om ting der kan føre til det, så tænk dig om hvad du poster og blotter om dig selv eller andre, den er altid god lige at have i baghovedet.

Del dine tekster op når du skriver, sørg for en god overskrift, fremhæv f.eks ligesom jeg gør når du skriver farvel til dine læsere.

Lav gode mellemrum i teksten, så det er mere overskueligt at læse især hvis teksten bliver lang.

Lover du dine læsere noget, som at hvis du skriver et indlæg og siger du vil vende tilbage om hvordan det lige gik det du skulle, så husk endelig at vend tilbage til dine læsere om hvordan det gik, da der ellers kan komme hul i det du siger, og folk vil spørge hvad skete der, eller du vil måske miste læsere på det.
Sørg for at reklamere for din blog via medierne,

’Facebook
’Snapchat
’Instagram
’Twitter
’Linkedin
’Datingsites og hvad vi ellers har..

Lav evt din egen fan side på facebook og der igennem kom med updates når der er nyt i din blog eller hvis der er andre små ting du vil dele på den måde kan folk invitere deres venner til os at like din side og derfra dele din bog videre ud for at du når længere ud med lige den blog du har.

Held & lykke herfra.

Har du spørgsmål til min hjemmeside, mine indlæg eller andet så spørg mig endelig.

Hugs’Kiss Mie ♥

rosie-the-blogger

Second Choice
Klodset Uge // God Weekend

2 tanker om “Sådan blogger jeg // Lav en blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *