Vi er aldrig bedre end vores sidste arbejde

images (1)

 

– Sponsoreret reklame for http://malermoeller.dk/ 

Står du og mangler en maler og bor du i København, og mangler du lige en til at male dine vægge, slibe dit gulv kan de også klare, eller måske din opgang trænger til nye farver, eller hvad med lige der hvor farven er gået hen og blevet trist og grå, så kan du med god fornøjelse gå ind på malermoeller’s hjemmeside og finde rigtig god inspiration til dine ønsker.

Deres arbejde er i top kvalitet, de forlader ikke dit hjem før du er fuldt ud tilfreds.

images

 

Lige her: http://malermoeller.dk/maler-koebenhavn

Kan du komme direkte ind til deres side, hvor de også garantere dig prisgaranti, samt uddybende aftale om et først pris forslag med alle idéer og ønsker fra dig på papir, også godkender i sammen aftalen, og derefter ny kontrakt på hvad der skal udføres, ingen kan snydes og de er blevet rost til skyerne af andre kunder hør f.eks denne kommentar:

’ Vandskade:
Vi fik desværre en vandskade, hvor der sivede vand ned ad væggen i stuen, så vi måtte ringe efter Maler Møller. Han rev det ødelagte væv ned, spartlede væggen op, satte nyt væv op og malede væggen to gange. Resultatet er virkeligt smukt, regningen var yderst rimelig og Nikolaj Møller gik til opgaven med effektivitet og godt humør . Så ham vil vi gerne anbefale til andre.
Christian.
Hørsholm

Læs flere kommentare fra kunder her: http://malermoeller.dk/kunderne-siger

Jeg skal selv have dem til at give mig et tilbud på at få malet min gang, og lavet mine dørkarme da min kære kat Marco har revet meget af det ned, i sine vilde Ninja’Mooves når han fiser rundt ..

Og jeg satser på det kan udføres og gøres med stil så jeg bliver tilfreds og Marco bliver tilfreds og ikke gør det mere 😛

brug lige 2 min på, at se deres hjemmeside, den er det værd hvis du søger en maler i København.

Hugs’Kiss Mie ♥

 

Lige det elektronik du står og manlger
Delicious Oil // Bio Oil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *