Dagens Outfit // Hot Efterår

FullSizeRender (66) FullSizeRender (67) FullSizeRender (68) FullSizeRender (69)

Idag vil jeg vise Jer mit outfit, det er jo for alvor blevet blæsende og mega koldt efterårs vejr, meeen derfor kan man stadig godt se godt ud og holde sig varm i hverdagen ..

Jeg har en Lækker lang lyserød trøje på, med en skøn rullekrave der varmer om halsen, mærket hedder ‘Great Feeling’ og det lever op til sit navn!
Så har jeg et par sorte almindelige leggins på fra H&M, for de er lune nok at have på selv i dette vejr vi har lige nu i DK.

Af jakke har jeg en rigtig skøn og meget varm en fra mærket ‘Marc Lauge’ Jeg fik den i gave af min storesøster, som fortalte mig det er et dyrt mærke fra Norge mener jeg? ..

Den kan holde op til -20 grader og der er uægte pels i kraven der gør at jeg holder varmen ekstra godt ved halsen .. jeg elsker simpelhen denne jakke, den er i beige da den farve er mest neutral til mig..

Er du interesseret i jakken ved jeg den findes i flere farver og forskellige modeller bare søg mærket på google, og du kan se hvad der kommer frem af den der 🙂

Her om efteråret er jeg stor fan af bamse støvler .. de er fede og dejlige bløde at gå i samt det bedste af det hele er de holder på varmen om fødderne, for jeg har fået fortalt at fryser man først om fødderne går der ikke længe før man fryser over det meste af kroppen, så altid sørg for at have varme fødder 😉

Mine støvler er købt billigt sidste år i føtex, jeg er desværre ikke typen der har råd til at købe det helt dyre og smarte out’fit da økonomien ikke rækker til det, men jeg ved at føtex og andre større super markeder køre hvert år med disse skønne bamse støvler til en god billig pris og de holder rigtig godt, også selvom man går skævt i dem, da man let gør det i bamse støvler 😛

Mine støvler er i farven beige med et look af glimmer i farven, de er flotte og smarte og lige til at smutte foden ned i ..

Jeg elsker prikken over i’et ved mig selv, så selv på en almindelig kedelig grå og kold mandag som denne dag, så gør dig smuk i dit out’fit, det gør jeg, jeg har blot taget et hårbånd i håret og lidt hårspray i, og børstet fra side til side og det har gjort mit hår fint og puffet så jeg stadig ser godt ud til mit out’fit.

At se hot ud om efteråret i selv ganske almindeligt hverdags tøj, kan godt lade sig gøre 😉

Husk You are beautiful 🙂

Hugs’Kiss Mie ♥

Klodset Uge // God Weekend
Shh ... Kage ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *