Shh … Kage ?

FullSizeRender (65)

Jeg siger shh i dag fordi jeg ved godt at jeg ikke lige har fået lavet et indlæg i bloggen hverdag i denne uge, og vil allerede sige nu, at sådan bliver det nok også de næste uger..

Det er ikke fordi jeg er løbet tør for idéer eller alt jeg vil fortælle Jer, men jeg er både i gang med at forberede mig til december måned, min blog bliver lavet lidt om i den skønne jule måned, og som sagt tidligere for jeg en konkurrence op af køre til alle Jer mine kære læsere det hele starter her fra d. 1/12 så jeg har en del at se til indtil da med det .. 😛

Jeg har udover det også haft to dage i denne uge hvor jeg bare har haft brug for at være lidt mig selv, jeg har skulle tænke nogle tanker igennem, ikke at der er sket noget tværtimod ..

Der er bare sket meget forskelligt på kort tid både gode ting men os skøre og lidt halv dumme ting, og det har jeg lige skulle tænke over, men det satser jeg på I selv kender til. 🙂

Men sagen er den jeg virkelig ser frem til at vise min blog frem her til december og glæder mig til at komme op med konkurrencen som jeg håber i vil deltage i.

Jeg vil ønske Jer alle en rigtig dejlig weekend, det ved jeg at jeg får, da den ikke står på fest og druk denne gang haha!

FullSizeRender (63)

I dag skal jeg bruge dagen på møder, og hygge med min nære veninde som jeg skal lære at bage kage..

Når jeg skal lære nogen at bage så kan de ligeså godt lære det fra bunden af frem for at købe færdig lavet pakker for det lærer man jo ikke ret meget af! ;b

Min plan er at lærer hende at bage en virkelig delicious lækker æble/kanel kage, den smager fantastisk godt og jeg elsker at bage den kage!

-Mumme’Numme’Muums-

Den opskrift jeg bruger er rigtig kun til kanel kage, men da jeg kan lide at prøve mig frem ved at bruge andre ingredienser har jeg haft succes med at smide æbler i også, for at give det en snert af ekstra sødme stadig uden det er kvalmende sødt eller ligger for tungt i maven.

Der er smag af jul fra kanelen, og det er en frisk, luftig kage der ikke ligger tungt og hårdt i maven, men tænderne løber i vand så man må bare bede om et ekstra stykke af den 😛

Er man ikke til æbler kan den sagtens bages uden så det bliver en kanel kage, man kan os lege med andre ingredienser og få sig sin egen specialitet ligesom jeg har gjort ved at bruge æbler i, den kan bages som muffins, kage eller i forme så den får et ekstra goood’loocking tasting cake, det er kun øjnene der aldrig kan få nok så jo mere kreativ man er jo mere lækker bliver den 😉

Vil i være med til at bage den gode kage, så find et passende ovnfastfad / lagsagne fad frem og vær med for her røber jeg gerne opskriften på kagen lige her..

FullSizeRender (62)

Kanel/æble kage:
125 G. Smeltet smør
400 G. Sukker
400 G. Mel
4 Tsk. Kanel
2 Tsk Natron
½ Liter Kærnemælk ( smages ikke i kagen, den gør den luftig)
’Pisk alle ingredienserne til dejen sammen med et piskeris / elpisker, i en skål og hæld det i et smurt ovnfast fad / lagsagne fad.
Bag kagen ved 200 grader i ca 30-45 min alt efter ovn og fadet du bruger, men mærk efter med en gaffel hvordan det går kagen’.

Glassur:
50 G. Smeltet smør.
250 G. flormelis
2 Tsk. Vanilje sukker
1 Spsk. Kakao
4 Spsk. Varm kaffe (smages ikke meget, men gør glassuren cremet)
’ Pisk alle ingredienser til glassuren sammen og kom det oven på den afkølede kage’

Bon’ Appétit ;b

Hugs’Kiss Mie ♥

FullSizeRender (64)

Dagens Outfit // Hot Efterår
Cuddling Under The Covers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *