Diet Shake

FullSizeRender (61)

 

Jeg er fornylig begyndt at prøve proteinpulver af, og for mig har det virkelig haft en effektiv virkning, både på mit engeri, og følelsen af altid at være træt …

Det hedder Diet Shake det jeg bruger lige nu, men ved der findes mange andre super gode produkter, så det er bare om at prøve sig frem og finde det der passer til det du vil have.

Da jeg købte pulveret valgte jeg to varianter

1 med smag af jordbær/banan
og den anden med blåbær smag, de er begge rigtig gode og smagen kommer rigtig frem, på en sød lækker måde, uden det bliver for oppusteligt i maven.

Diet shake, protien pulver er lavet af skummemælks pulver, og der findes alle vitaminer og mineraler i det, så man kan indtage det uden at tænke over man mangler nogle former for vitaminer ved siden af.

Man kan lave rigtig meget med det pulver, mange bruger det også i mad eller bage opskrifter..

Jeg har valgt at lave det lidt ligesom en smoothie, men bare uden det usunde i såsom is og smoothie base ..

Min shake består af:

2 spsk. Diet Shake Protein pulver
en lille hånd frosne bær ( evt skovbær eller jordbær)
1-2 ml. juice – jeg har pt selv brugt æblejuice & appelsin til at skifte lidt
( gerne frugt uden konserveringmidler i, eller øko juice)
1 ml. skummeltmælk.
1 banan eller æble som jeg skære i stykker og smider i blandingen. 

bland det hele i en blender og sæt det derefter i køleskabet i 15-20 min også er den lige til at drikke.

FullSizeRender (60)

 

Det smager super godt ;b
det giver en lille mætheds fornemmelse hvis man indtager det ved frokosttiden, eller som mellemmåltid i løbet af eftermiddagen, som jeg har valgt at gøre da jeg ikke er den bedste til at huske, og spise på det tidspunkt altid, og det er også  super godt at få ned lige efter en god træning.

Du mærker hurtigt hvordan energien kommer frem, man føler sig mere klar og oplagt i stedet for uoplagt og træt, det er det jeg rigtig godt kan lide ved det.

Vil man udelukkende kun bruge en protein shake til brug af sin træning vil jeg stadig anbefale man os får sig en god protein bar eller ligende ved siden af, da kroppen har brug for rigtig næring, da kroppen er mere brugt efter træning end på en almindelig hverdag uden træning.

Er du mere til det helt ultimative sunde der skal i for at du får mere ud af virkningen kan du også komme
1 spsk livets olie i.
det er en olie der blandt andet giver håret glans og styrke, øger styrken i negle og gør huden godt, men også renser kroppen indefra, den er til at drikke, så det er win-win at kun blande mere i af det du ønsker, for at få mere virkning ud af det.

Måske kender i selv nogle gode opskrifter med protein pulver..
så del dem gerne da jeg selv elsker at modtage råd eller bare prøve noget nyt.

Diet shake protein pulver kan købes til en fornuftig pris over nettet.

God fornøjelse.

Hugs’Kiss Mie ♥

Delicious Oil // Bio Oil
Kom på mini cruise

2 tanker om “Diet Shake

    1. Okay det har jeg aldrig før hørt.
      Men alt er os med måde jeg drikker max 1 shake om dagen som erstatter et frokost måltid for mig eller bruger det til at drikke efter træning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *