Cuddling Under The Covers

FullSizeRender (54)

 

Jeg ved ikke med Jer, men jeg er ikke den store fest’monkey som jeg engang var haha, men skal love for at det stadig er sjovt, og fest kan ingen undvære uanset alderen, men så er det også dejligt at bare bruge en dag som denne under den varme dyne og pleje sig selv.

Jeg var ude og fejre J-dag i går med min meget nære veninde og skal love for det var sjovt ;b

Jeg blev pænt fuld og faldt i søvn der hvor jeg var til fest, så jeg er næsten lige kommet hjem for en times tid siden ( ved 11 tiden ) men er dog ikke fuld mere har sovet godt, men at vågne op i en fodbold trøje og en stor seng også tænke, omg hvorfor ligger jeg her og hvorfor har jeg den trøje på haha, så ved jeg bare at det er ‘typisk mig’ der sker altid spaz og løjer når jeg er ude hehe,
men jeg havde en rigtig god J’Dag igår og håber jeg også  i  søde læsere havde 🙂

jeg har opdateret mit galleri under ’Blandet’ med billeder fra i går .. 😉
Take a Look in there.

http://miestender.dk/galleri/

Jeg bliver heldigvis aldrig ramt af de helt store og grimme tømmermænd som foregår på toilettet haha, det der max sker for mig er at jeg går som en pingvin mens mit hoved er ved at falde af, men i dag nyder jeg tilværelsen og glæder mig over en rigtig god aften det var i går, jeg får mig en rigtig putte’lørdag ;b

hvordan plejer i jer selv dagen derpå?

Rigtig god lørdag til Jer alle, jeg skal bare putte under min dyne, kunne dog godt bruge en putte’buddy, meeen det har jeg ikke to bad for me hihi ;b

Hugs’Kiss Mie ♥

FullSizeRender (52)

Shh ... Kage ?
J-Dag

3 tanker om “Cuddling Under The Covers

  1. Der burde ligge en mand ved siden af dig! 🙂
    Som du så kunne gå ud og hente vand til når det blev for varmt 😉

      1. Nu er du vidst lidt krævende. Det kan være han lige rejser sig for at vise varen frem, men du skal nok ikke regne med mere 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *