Work’Out!


tuborg-julebryg

Idaaaag er det torsdag wuhuu, det er weekend & J’Dag imorgen, ved ikke hvor mange af Jer, der skal ud og fejre det, men det skal JEG! 😀

Jeg glæder mig, det er nogle år siden sidst, da jeg som regel altid har skulle arbejde og ikke har kunnet komme ud, så min plan er at gearer op idag, finde nisse tøjet frem, pudse og smøre mine træben så de er klar parat til at vælte rundt i sne’øl imorgen hihi .. ;b

IMG_2804

Håber dem af Jer der os skal ud imorgen er friske på at gearer op sammen med mig, og det gør man jo bedst ved at få sig en god træning, finde det tøj man vil have på og ikke mindst det bedste til sidst,
find dit gode humør og smil frem så skulle du være klar !! 😉

Find Jeres Ja’hat frem ligesom jeg har gjort og kom i gaang, 😛

Sidst fik i en video på 8’minutes Abs work’out – http://miestender.dk/2014/10/23/8min-abs-workout/

Idag vil jeg give Jer en video der hedder 10’minutes abs work’out, jeg har fundet og helt klart selv skal afprøve, evt sammen med de 8’min work’out, for så får du ialt 18 minutters træning som giver varmen og god energi gange 10,
din mave vil brænde, og du vil pruste og stønne som nogle æsler ;b

eller os skal man måske bare starte med en af gangen da de er effektive og hvis man vil bruge dem regelmæssigt giver det resultater!

Try it 😛
 Kom gerne med feedback hvad du syntes, er det god træning eller har du bedre forslag? 🙂

Hav en rigtig god træning og dag derude søde mennesker 🙂

Hugs’Kiss Mie ♥

10’minutes Abs Work’out

 

 

Kom på mini cruise
World Animal Protection

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *