World Animal Protection

OK1008453_tcm31-40542

 

Som vi alle ved, og det er ikke rart på nogen måder, så findes der så mange dyr i Verden der ikke har det godt, og jeg ved at vi ikke kan redde dem alle, men hvis man kunne være med til at støtte op om at de måske på sigt kan få det bedre skal vi så ikke være med til at støtte op om det?

Jeg har siden jeg var rigtig ung drømt om at arbejde for wspa, eller bare bidrage med nogen penge til dem om måneden, men da det kom frem for nogle år siden, at mange af de organitationer vi har som man kan bidrage og støtte til er fup, eller det er ikke helt fup, men rigtig mange af de penge vi donere ikke kommer ned til de lande hvor mennesker og dyr virkelig kunne gøre gavn af dem, gjorde det ondt i mig, jeg blev så skuffet over at vide at nogle høje herre der sidder højt oppe i en fin etage virksomhed bare rager til sig af mange af de penge, så af frygt for at vide jeg ikke ville kunne støtte op om det jeg ville valgte jeg at sige nej, jeg vil så meget hellere hvis jeg havde muligheden rejse ned de steder også ville jeg købe tonsvis af vand til de lande der ikke kan drikke vand og give dem det, og hvis det er dyr så ville jeg komme hen til dem, og håbe på at de bedste frivillige arbejdere dernede kunne få bedre forsyninger til at dyrene kunne få det bedre, eller få nogen af hundene og kattene, med hjem til dk og sørge for de her igennem, kunne få et godt liv via internater indtil den rette ejere for dem kunne komme.
Jeg ved der nok er mange andre der har det som mig, og til jer som støtter økonimisk om måneden eller måske har jeres egen abe man kan have og passe økonomisk ved at få billeder og breve af hvordan det går, så er det bare rigtig flot, det rører mig hjerte når jeg ved nogen gør det, jeg bliver bare stædig og ærgerlig når jeg ikke føler mig sikker på hvor mine penge egentlig kommer hen hvis jeg donere.

Hver evig eneste dag er der mange herreløse hunde i Europa der er i fare for at blive slået brutalt ihjel fordi de har mange sygdomme, som mange mennesker er bange for at blive smittet med, de lever et rigtig skidt liv.

elefanter-lider-for-at-underholde-turister

 

Udover det så vores kære elefanter, vi kan opleve i shows i udlandet, eller i vores cirkus herhjemme, de har faktisk slet ikke godt af at være ’optrædere’ f.eks elefanten som er det her store søde dyr, kan måske godt tåle og har kræfterne til at bære flere tusinde kg efter sig, men deres rygge er ikke bygget til at bære tunge byrder, sadlen de får på er rigtig tung i sig selv, og at der kommer mange turister på kan give deres ryg smerter og skader på sigt.

Det overraskede mig at læse, da jeg selv som helt lille prøvede at sidde på en sød elefant da jeg var i cirkus for første gang, men de er vilde dyr, og deres liv er ikke bygget til at stå på bagbenene, eller lave alle mulige tricks de udfører til shows og i cirkus, og det syntes jeg er så synd, jeg får det helt skidt af at tænke på det, at vi tager i cirkus for at se på dyremishandling, for det er jo et eller andet sted det som det er?

Mange elefanter lærer nok efter mange år i cirkus og show at have det godt hvor de er, og lave det de skal af tricks, men det jo klart når de ikke har andet valg eller liv at kunne gøre, men havde de fået lov til at være i zoologisk have eller i det land hvor de høre til kunne det være de ville vise en mere fri adfærd .. hvad tror i ?

Jeg finder alt det her skræmmende og det gør ondt i mit dyrehjerte at dyr skal leve et dårligt liv uden hjælp, jeg ved virkelig man ikke kan redde alle, men hvis vi ikke kan hjælpe økonomisk, men bare ved at sætte en underskrift og håbe den kan være med til at hjælpe fremadrettet skal vi så ikke gøre det?

Jeg har sendt min underskrift og håber også du vil støtte med din, hjælp vores dyr til et bedre liv.

Støt ved at skriv under lige her: http://stophundedrab.worldanimalprotection.dk/?_ga=1.234626777.613146619.1414952796

Del meget gerne linket eller mit blog indlæg her på jeres hjemmeside, Facebook,  email, twitter, snapchat, instagram så vi kan hjælpe med mange underskrifter.

Giv Jer os tid til lige at bruge små 5-10 min på at se og læse hjemmesiden.
http://www.worldanimalprotection.dk/

Hugs’Kiss Mie ♥

Work'Out!
Movember 2014

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *