Månedens Afslutning

ok

Nu er Oktober ved at rende helt ud for i år, for mig er det en måned som har gået utrolig stærkt … wrrruuuum og puf nu den væk ;b

Måneden startede for mig med jeg var glad og motiveret over jeg skulle starte på mit nye job på caféen på Rigshospitalet, men efter lidt over 3 uger gik, så stoppede jeg igen som I ved og til jer der ikke ved hvorfor kan det læses længere nede på siden, eller lige her ..  ’Overilet Beslutning’

Men udover det har det også været en god måned, jeg har fået set gode venner jeg ikke har mulighed for at se hver dag, og set mine piger jeg elsker at se til daglig, jeg har mødtes kort med min kære far i københavn, jeg har været ude og være statist som er det jeg finder sjovest at tage sig til, jeg har haft hyggeture i biografen, strøget, shopping centre, caféer, været på museum, jeg har fået trænet og blevet afsindig glad efter at have været til dyrelægen med min kære Marco som endelig er helt rask <3

Jeg fik min blog og hjemmeside op og køre denne måned, som bare køre derud af for mig lige pt, og forhåbentlig snarest kommer den til at køre endnu mere med flere læsere til mig og muligheder til jer læsere, i hvert fald til jul må ifølge godt med hvor der kommer konkurrence og andet godterriere til jer 😀

Mie’s Avis

Intet af dette var muligt hvis I ikke kom ind og fik dagens afsnit af min verden, det er jo næsten ikke en blog men min egen avis hihi 😉 og hvor i dagligt kan læse og se hvad der foregår hos mig, det er rigtig hyggeligt, og jeg bliver rigtig glad når i kommer med jeres kommentarer til indlæggene forsæt endelig med det.

lune okt aften 19dec

Vejret

Når man tænker på sidste år i oktober hvor Danmark blev ramt af kæmpe orkan Mandag d. 28/10-2013 og gav de højeste vindhastigheder der har været ramt i Danmark siden år 1999, hvor mennesker omkom og flere af vores byer og gader ødelagt af vinden der blæste alt omkuld, jeg kan tydeligt huske jeg var på arbejde den dag og skulle køres hjem af min kollega fordi man ikke kunne komme udenfor eller komme med det offentlige hjem, det tog os en time, bare at køre mig hjem og normalt den tur ville måske tage 15 min så det var en vild dag, det var også super koldt sidste år på det tidspunkt husker jeg.

Hvor vi i år har haft en af de smukkeste og lunere efterårer nogensinde, med temperature helt op til 15-20 grader nogen dage, normalt bemærker jeg ikke årstiderne sådan rigtigt, altså jeg følger med og ved om solen skinder eller ej hehe .. men i år har jeg ikke kunne undgå at bemærke hvordan vores vejr har været, for det har virkelig været fantastisk, jeg har taget mig selv i at stå og kigge på træerne som har skiftet sin grønne farver ud, med røde og gule og syntes virkelig det er flot, så det er da noget vi skal være glade for at vejret sådan har været med os i dette efterår.

Månedens afslutning for mig

Det jeg skal lave i dag er, at jeg for første gang skal mødes med en fyr jeg har skrevet lidt med på nettet, haha og normalt vil jeg sige at jeg ikke mødes med nogen fra nettet, har dog haft mødtes med nogen fyre jeg engang mødte over nettet som den dag i dag er venner, så det kan jo lade sig gøre, og man skal vel også tage nogle chancer i ny og næ, og da jeg lagde kortene på bordet for ham, med jeg ikke vil på date med ham, men vi kunne godt mødes ( ligesom venner gør) for at se om vi kan blive venner, eller bare lige for at mødes, det er jeg frisk på, for hvem mere end mig kan ikke godt lide at møde nye mennesker og få nye oplevelser ud af det, jeg kan i hvert fald godt! 😀

Han har inviteret mig med hen til hans to kammerater, hvor jeg så har inviteret min veninde med, mere nu hvor han har sine kammerater ved sin side ville jeg da også gerne have min veninde med ved min side.. hahaha .. 😉

Men vi skal sidde der hos hans kammerater, og hygge os med lidt drikkelse også skal vi med dem til noget der hedder ’Metalliga’ / Ishockey kamp,
jeg aner intet om sport og slet ikke noget om ishockey haha!!

Jeg tænkte bare cool, er jeg aldrig blevet inviteret med til før, og at se på fyre der skøjter afsted på banen efter den der bold?
Eller, hvad den er de slår til med deres pæle, det kunne sikkert blive en rigtig sjov oplevelse, og bare komme ud og prøve noget nyt det ser jeg meget frem til at vi skal iaften ;D

Men inden vi mødes med dem skal jeg og min veninde ud og spise et hyggeligt sted, samt rigtig flotte os og ikke mindst hygge  Juhuu <3

Denne måned er gået stærkt, men både gode og dårlige ting er sket for mig, og jeg vælger at holde fast i det gode så alt i alt har oktober 2014 været en god måned.

I må meget gerne kommentere hvis i vil fortælle hvordan jeres måned har været?
Eller hvis I har kommentarer til mig så kom med dem skønne peepz :-*

Rigtig God fredag til Jer alle.

Hugs’Kiss Mie ♥

Allerhelgensaften
20'Ting du ikke vidste om mig.

2 tanker om “Månedens Afslutning

  1. Weee det lyder spændende 😀 Ishockey er sjovt nok at se på 😀 Jeg har også prøvet det selv én gang sidste år 😀

    Men de spiller ikke med en bold, men en puk xD og de slår ikke til dem med pæle, men med stave xD xD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *