Gratis Aktiviteter / Aktiviteter

 • FullSizeRender (32) 
 • I dag kommer jeg med nogen tips & råd til hvad man kan lave, for jeg ved vi alle kender den følelse med vi er rastløse, der skal ske noget, men hvad kan man lave?!

  Du har måske ikke så mange penge til ’bare’ at kunne tage ud og lave lige det du vil, så se mere her, jeg vil komme med en laang række tips til hvad I kan lave af aktiviteter, som både er for hele familien, eller få dig og din kæreste / ven, veninde eller bare for dig helt selv. 

  Aktiviteterne kan laves alle steder om du bor i København, Bornholm eller Jylland 🙂 

 •  GRATIS AKTIVITETER
  Er du til museum og selvom du ikke er, kan jeg slå fast det godt kan være sjovt at komme på museumer, i ny og næ, se ældre ting, eller lære noget nyt om noget som ikke fanger vores interesse, men bare fordi vi kan gøre det gratis kan det være en oplevelse, eller er du til flotte blomster eller alt mulig andet så se mere her 🙂 
 • BOTANISK HAVE KØBEHAVN/ÅRHUS
  Botanisk have er et smuk sted især om foråret og sommeren, se alle de mange flotte og specielle blomster, træer, og andre blomster i haverne, i København er der altid åbent for at man kan gå en hyggelig tur, evt sidde lidt ved søen der også er derinde, Botanisk have findes også i Århus hvor der ikke mindst er ligeså smukt og meget at se inde.
   DAVIDS SAMLING
  Museet befinder sig i to borgerhuse fra begyndelsen af det 19’århundrede, og de historiske rum danner en smuk ramme om museets samling af ældre europæisk kunst og kunsthåndværk.
  I samlingen af nyere dansk kunst ses bl.a. en større gruppe malerier af Vilhelm Hammershøj.
  Den islamiske samling er museets hovedsamling, og er blandt de førende i verden indenfor islamisk kunst. Her kan man følge kunstens udvikling fra islams begyndelse i det 7’århundrede til ca. år 1850.
  Entreen er gratis og åbningstiderne er Mandag: Lukket Tirsdag-søndag kl. 10-17 Onsdag: kl- 10-21.
  Adressen: Kronprinsessegade 30 1306 København K 

  DOMKIRKENS MUSEUM – VOR FRUE KIRKE
  En historisk udstilling, hvor omdrejningspunkt er Vor Frue kirkes placering i København. Med Kikkerter ser vi ud på forbindelsen til byens mange rum, og ud på kirkens rolle i byens åndelige, kirkelige og politiske liv gennem tiderne.
  Entreen er gratis, se åbningstiderne på hjemmesiden www.domkirken.dk
  Adressen: Nørregade 8 1165 København K 

  NATIONAL MUSEET
  Nationalmuseet er Danmarks største kulturhistoriske museum. Vores genstande og billeder kommer fra hele verden og mange perioder. På Nationalmuseet kan du finde alt fra de berømte guldhorn og Egtvedpigen til afrikanske masker og egyptiske mumier.
  Entreen er gratis. Åbningstiderne: Mandag Lukket Tirsdag-Søndag kl. 10-17 / Børnemuseet lukker hverdag kl. 16:30.
  Adressen: Ny Vestergade 10 1471 København K 

  NY CARLSBERG GLYPTOTEK
  Ny Carlsberg Glyptotek er et museum med en enestående maleri- og skulptursamling. På museet kan du blandt andet opleve Nordeuropas største samling af antik kunst med mumier, græske guder og romerske kejsere. Museet rummer også en eksklusiv samling af fransk kunst med værker af Monet, Gauguin og Rodin. Året rundt vises skiftende særudstillinger.
  Glyptotekets arkitektur, Vinterhave, kunstboghandel og cafe er altid et besøg værd.FullSizeRender (31)

  Jeg har selv været derhenne, og det var overraskende stort, og rigtig flot indvendigt, plus man kan komme helt op på taget og se en flot udsigt over København. Plus du har altid det sjov du selv laver, så her er der rig mulighed for at lave lidt sjovt med de mange statuer der var at se derinde hihi. ;bIMG_6261

  Der er gratis omvisninger for børn og voksne på søndage hvor der er gratis indgang, og det er altid gratis for børn at komme ind.
  Ellers koster indgangen på andre dage 75,- kroner for voksne.
  åbningstiderne: Mandag Lukket
  Tirsdag-søndag kl. 11-17
  Adressen: Dantes Plads 7 1556 København V 

  POST OG TELE MUSEUM
  Fra fjerdpen til smartphone: Tag familien med på opdagelse i 400 års kommunikationshistorie. Hør H.C. Andersen fortælle om diligencer, breve og telegrafer.
  Skab din egen radioudsendelse, skriv et kærestebrev eller leg dig til ny viden om din mobiltelefon. Besøg også museets legeland, hvor frimærkerne næsten er blevet levende. Her er meterhøje træer og bygninger, pattedyr, krybdyr, fugle og fisk, og du kan lege med det hele – klatre i træerne, tage bad i kuglehavet og lege postbud i byens gader.
  Entreen er gratis.
  Åbningstider: alle dage fra kl. 10-16
  Adressen: Købmagergade 37 1150 København K 

  RIGSARKIVET
  Det sted vi alle kender fra Pyrus julekalenderen ;b
  Kom ind i nationens hukommelse, og oplev hele Danmarks historie via skiftende udstillinger og aktiviteter, eller besøg læsesalen, hvor du kan møde dine forfædre.
  Entreen er gratis
  Åbningstiderne: Tirsdag-Fredag kl. 9-16
  Adressen: Provianhuset via Rigsdagsgården 7
  1218 København K 

  STATENS MUSEUM FOR KUNST
  ’SMFK’ – Statens museum for kunst er Danmarks største kunstmuseum og ligger i hjertet af København.
  Her præsenteres dansk og international kunst fra den tidligste renæssance til den helt nye kunst. Oplev 700 års kunst i museets faste udstillinger og særudstillinger præsenteret i den nye og den gamle arkitektur.
  Få også en kunstoplevelse på museets scene, i børnenes værksted, i museets biograf, og på de digitale platforme og i aktuelle bøger. Kunsten står aldrig stille her.
  Ved de faste udstillinger er der gratis entre.
  Åbningstiderne: Mandag Lukket
  Tirsdag-søndag kl. 10-17
  Adressen: Sølvgade 48-50 1307 København K 

  ANTIK MUSEUM
  Museets samling består af mere end 500 gipsafstøbninger og 4000 originalgenstande fra hele middelhavsområdet, dækkende en periode fra den tidlige bronzealder til romersk kejsertid. Fordelt på ca. 1500m2 er museets rammer ideelle til skole- og familieudflugter, tegnehold, historie- og kunstinteresserede.
  Jeg har selv været forbi dette museum helt alene, og det var en hyggelig oplevelse jeg fik mig, og jeg kom ned I kælderen hvor der var lavet en speciel og ny udstilling omkring mumier, og de dødes verden .. Så er du i Århus en dag og ikke helt ved hvad du skal så tag et smut forbi dette museum, der er fri wifi at benytte samt gratis kaffe & the at drikke.
  Der er gratis entre
  Åbningstiderne: Mandag – Torsdag kl. 12 – 16
  Fredag & Lørdag – Lukket
  søndag kl. 12 – 16
  Adressen: Aarhus Universitet
  Victor Albecks Vej 3
  8000 Aarhus CIMG_6204

  • I Kan finde mange flere museer, hvor det både er gratis at komme ind eller til en lav pris, det er ofte hyggeligt, og oplevelsesværdigt.
  Så tag et kig i folderen der hedder Museumsguide, eller søg via kære google som også kan hjælpe dig godt på vej ;bIMG_2484

 • POLITIMUSEET
  Jeg har f.eks også været på politimuseet som gav mig et spændende indblik i gamle politisager og arbejdet af deres drabsager, man kan se ægte gamle mordvåben på udstilling, samt afprøve deres politi motorcykel ( dog ikke i kørende tilstand) Det koster kun 40,- at komme ind og ligger på adressen: Fælledvej 20 2200 København N / Nørrebro

  Åbningstiderne: tirsdag, torsdag, sømdag kl. 11- 16skate
 • RØNNE SKATEPARK / HEINER’ LARSEN
  F.eks kan du komme ned ved Rønne havn på Skansevej – 3700 Rønne, hvor to af mine gode kammerarater har fået opbygget deres egen åbne skatepark, den er lavet fra bunden af dem selv, og der er masser af aktiviteter samt konkurrencer at være med i dernede, så kan du lide at skate, på board eller rulleskøjter eller måske på cykel .. så tag derned og sig hej til dem og prøv parken af, der er gratis entree, men ønsker du at blive medlem eller være med i konkurrencer kan du læse og se meget mere her via deres facebook side: https://www.facebook.com/roenneskatepark?fref=ts

  De har blandt andet haft ’Monsters energi’ forbi til et show og konkurrencer.. Får bare 1’års medlemskab med masser af fordele koster det kun 100,- del budskabet hvis du kender andre der har denne sjove og sportslige hobby, i fællesskab bliver det sjovere og i kan lære at blive sejere og bedre sammen, plus at nye idéer til udvikling eller evt fremtidige shows/konkurrencer modtages gerne fra de to kærlige Herre der ejer skate’parken ;b 
 • VÆR UDENFOR
  Løb eller gå en lang tur i de mange flotte og gamle historiske skove der findes på øen og læs hvergang du møder et grønt skilt i skoven, de byder altid på en god historie om stedet du befinder dig på.

  På Bornholm er der så meget smukt man kan opleve i naturen, de flotte strande, hvor du kan se solnedgangen på en anerledes unik måde, om sommeren, lav bål ved stranden og hyg med nogle øl og en guitar helt gratis ..IMG_4829
 • HAMMERSHUS
  Det mest kendte og turistiske sted er Hammerhus, den gamle store flotte ruin, som de holder vedlige og hvert år fortæller historier, du kan komme og være med til en rundvisning, blive klædt ud og se hvordan de levede dengang ruinen var ’i live’ det er bgratis at komme op til ruinen og se den, men ønsker du guide eller andet kan du se mere om det i deres butik/kiosk.
   
 • KULTUR PÅ BORNHOLM
  Der er også mange andre flotte ruiner eller steder på øen der er meget værd at se når man er der,

  Jons kapel, Rokkestenen, rytterknægten, Bornholms travbane, Svaneke Bolcher/kogeriet, fiskerier/røgeri’er og meget, meget mere. Jeg er selv helt vild med Bornholm – Østersøens egen Perle. 
 • JOBOLAND
  Oplev også Brændegårdshaven / Joboland som er et sommer sted for børn og voksne, der er søde dyr du kan se og komme ind til, der er et badeland for de store og små legesjæle, samt hoppeborge, legepladser, svævebane, og forskellige ting der kan prøves.

  Du betaler kun indgangen også er alle forlystelser og hele haven gratis. 
 • SOMMERFUGLEPARKEN
  Kan du lide tropeland, er du facineret af sommerfugle, så tag forbi sommerfugleparken på Bornholm, der er mange flotte og forskellige sommerfugle at se, og det er meget hyggeligt og ikke noget man er vant til så det kan klart anbefales til en billig pris af indgang.
   
 • FRU PETERSENS CAFÉ
  Kan du lide antik og er til gammeldags stilen, samt rigtig lækre kager, så kan du tage forbi Fru Petersens café på Bornholm hvor du kan få kaffe & kage eller en lækker frokost – ad libitum til en billig pris, og nyde en god gammeldags avis, se hvordan stuer, værelser og køkkener så ud i vore gamle dage.
  IMG_6272
 • MARSELISBORG DYREHAVE
  Er du mere til naturen og ville du turde komme helt tæt på en bambi, eller måske en hjort med stort flot gevir, så tag forbi Marselisborg Dyrehave i Århus, det ligger nær stranden, og den store skov, der kan du møde alle størrelser af rådyr, bambier og hjorte som er ganske rolige og meget søde, de har intet imod du kommer og giver et lille kæl eller kærligt klap, det er en oplevelse værd når man er dyreelsker ;b
  Naturen er smuk, og det er et sted man sent vil glemme at man har været der. 
 •  BIBLIOTEKER
  Diverse biblioteker i hele landet, er der altid gratis at komme ind på og der er som regel aktiviteter eller spændende ting og sager for børn og voksne at se til. 
 • FIT’CLUB KBH
  Vil du rigtig gerne træne også sammen med andre du ikke kender ( men kan komme til at kende 😉 ) og træne udendørs ..

  Så kan du via facebook, søge på gruppen der hedder ‘Fitclub KBH og kontakte en af coach’ende derinde. Fit’club Kbh, er et udendørs trænings-fælleskab, stiftet af 5 Herbalife wellness-coaches.
  De har tilsammen det formål at de har skabt GRATIS fitclub for først Herbalife kunder, men da efterspørgselsen blev så stor gjorde de det muligt og gratis for at alle kan være med, så grib chancen og prøv det af om det er noget for dig!
  De træner året rundt udendørs i Søndermarken / Frederiksberg ligeover for zoologisk have.Igennem fitclub får du: Introduktionsmøde med bodyscanning, målinger og før billeder, introduktion til en sund og aktiv livstil med Herbalife.
  Du får et valgfrit personlige møde og gennemgang af scanning med din egen coach du får tilknyttet.
  Et 4-6 ugers udendørs træningsforløb med i alt 12 træninger.
  Du får mulighed for midtvejsscanning i samarbejde med din coach.
  Til sidst får du afsluttende tests, med bodyscanning, målinger og efter billeder.

  De køre konkurrencer ‘Challengers’ hvor man ser hvem der opnår sit ønskede resultat og meget andet hvor man kan vinde præmier der har samlet værdi for over 2000,- og husk mine damer & herre alt dette er FULDSTÆNDIG GRATIS!!

  Tag kontakt til dem via facebook gruppen Fitclub KBH!
  eller mød op til træningen som foregår på hverdage Tirsdag & torsdag kl. 19:00-20:00 om Lørdagen kl. 15:00-16:00
  og træningen foregår som sagt overfor zoologisk have på Frederiksberg inde i Søndermarken.

  Jeg kan varmt anbefale det, jeg har selv meldt mig til og vil igang med at prøve deres træning, kun fordi jeg kan ;b

 •  SKØJTE’TUR
   I jule & og den kolde tid, kan du som regel komme til kongens nytorv i København og stå på skøjter, da det meste af København ligger i rod af bygge maskiner og huller i jorden på grund af vores nye metro stationer der skal åbne om få år, så er banen rykket ca. 400 meter og midlertidigt vil være på havnegade foran den forhenværende flyvebådsterminal, banen er gratis at benytte så kom glad og leg bambi på glatis.
   
 •  PLUG N PLAY
  Er et 25.000 kvadratmeter stort aktivitets- og idrætsområde (det er f.eks. dobbelt så stort som Amalienborg Slotsplads) i Ørestad Syd. Området er den perfekte ramme for aktivitet og leg for naboer og københavnere i alle aldre.
  PLUG N PLAY er gratis at benytte.
  Alle har adgang til området og der er altid åbent – døgnet rundt – året rundt.
  Metroen en går lige til græskanten – men der er også masser af plads til både at parkere bilen og cyklen. På PLUG N PLAY, kan du f.eks. dyrke parkour, speedskating, dirt jump, beach volley, beach tennis, 5-mands fodbold, almindelig fodbold, basketball og street basket.
  adressen: Ørestads Boulevard 194
  2300 København SIMG_2944
 •  Den gamle by i Århus
  Den Gamle By, Danmarks Købstadmuseum, er et frilandsmuseum for bykultur i Aarhus. Det er verdens første frilandsmuseum for købstædernes kultur og historie. Museet er opbygget som en gammel købstad med 75 huse fra 1500-, 1600-, 1700- og 1800-tallet samt enkelte småbygninger fra 1900-tallet hentet fra forskellige byer i Danmark.
  Smag på mad fra gamle dage, se tøj og gamle huse, butikker og prøv mange sjove ting derinde, det er en oplevelse, jeg var der selv I December hvor de havde jule udstilling og meget andet derinde, det er en oplevelse værd. 
 • Her fik I en laaang række aktiviteter man kan lave hvis man bor I nærheden af de steder, eller ved at weekenden / ferien går til et af de gode steder næste gang, så håber jeg at noget af det faldt I jeres smag for at prøve det. Hvis I søger efter flere steder at finde som skal være gratis eller ikke for dyre og de gerne må være, gode og sjove aktiviteter så se meget mere her: http://www.gratisgoder.dk/ 

  Jeg har som beskrevet selv afprøvet nogle af stederne og kan forsat godt lide at opleve nye ting, også selvom det ikke har min store interesse så syntes jeg det er bedre at komme u dog se noget nyt, selvom økonomien ikke lige er til det store, men man kan så meget gratis, så gør det, oplev noget, bare fordi du kan.

  Forsætter du med at bare side derhjemme bliver du kun mere rastløs og ikke særlig fed at være sammen med hihi. 😉IMG_6205
  God fornøjelse 🙂 

  Hugs’Kiss Mie

Lækkert Tøj
8'Min Abs Workout

2 tanker om “Gratis Aktiviteter / Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *