Film’Nørd

FullSizeRender (30)

Ja overskriften passer rigtig godt på mig hihi ..

Jeg har altid haft en stor passion for film både fordi jeg selv har en lille skuespiller drøm i maven, men også fordi det er en fantastisk opfindelse, at der er lavet film.

Man kan jo se film altid, når du slapper af, når man har tømmermænd, i samvær med andre, tage i biografen, hvor de viser de nyeste, eller når du tænder for dit tv ..
ja der er film hele tiden at se og hente det er virkelig fedt.
#Jegerfan 😀

Jeg har selv mit eget mini blockbuster herhjemme som vist foroven af billedet, så er du interesseret i at låne en film kontakter du mig bare .. jeg har alt fra danske film, tegne film, serier, gys, drama og romantik osv osv .. 😛

IMG_6189

Jeg var i lørdags inde og se den nye film ’Fasandræberne’ jeg syntes den var rigtig god, nu vil jeg ikke skrive for meget af handlingen her hvis der sidder nogen af Jer derude som ikke har set den endnu ..

men kan sige at jeg syntes de fastholder deres roller rigtig godt som fra 1’eren ( Kvinden i buret ) og der var dog lidt mere drama og vold at se i denne her, men det gjorde den kun ekstra spændende, den mindede lidt om ’mænd der hader kvinder’ syntes jeg, men det er os nogle gode film, så for mig var den alt i alt rigtig godt lavet og god at se.

Den kan varmt anbefales hvis nogen af jer søde læsere overvejer at se den, og har i ikke set ’kvinden i buret’vil jeg sige det er en god idé at se den først så man får en slags forhistorie til hvem der er hvem .. men det er ikke noget man behøver da det er forskellige film, og personerne har de samme roller så det finder man os hurtigt ud af .. ;b

Jeg er ret fan af Nikolaj Lie Kaas, han er en meget passioneret og fantastisk skuespiller, der virkelig lever op til sine roller, og er forsat en mand der bliver ved med at være anerkendt for den gode skuespiller han er, han kan spille så mange forskellige roller der gør at man bare vil se mere og især flere af de film han medvirker i, sådan har jeg det i hvert fald!

Jeg syntes en film er god når jeg lever mig ind i handlingen, og bare vil se hele filmen færdig, det med at man kan få sit følelses register, at mærke når man ser forskellige film, er utroligt da det man ser er ’en film’ – men det er det jeg kan lide ved en god film, film der er mindre gode er dem, hvor de kan regnes ud fra start til slut, eller hvis de er gode i starten også bliver de bare for overdrevet, eller elendige i slutningen, det kan være ærgerligt!

Ser jeg en film som gys, der elsker jeg den der spænding man får når man ser den genre, men begynder filmen at blive overdrevet med falsk blod eller dårlige lavet spøgelser, så kan jeg ikke længere tage den seriøst og mister interessen.

Film har visse standards at leve op til for at få seer, og mange komedier eller platte film samler ofte flest seer, da vi elsker humor og folk der udsættes for skøre ting, men i gyser film vil vi gerne skræmmes lidt, og på det punkt har japanerne og kineserne været gode syntes jeg til at lave f.eks. ’One missed call’ eller ’ the grudge’ hvor USA efterfølgende har ’abet efter’ og lavet deres version af samme film, men det er noget der rykker hvis man vil skræmmes! ;b

Men Nikolaj Lie Kaas har medvirket i alt fra thriller, drama, komdie og ’dokumentar’ og jeg syntes han kan være i alle roller, det er super cool.
Keep doing what you’re doing mr- Kaas 😉

Hvordan syntes du en god film er?
Hvordan bliver du fanget når du ser en god film?
Kom gerne med kommentarer til det da jeg er nysgerrig 😉

Jeg har faktisk fået ryddet lidt ud i nogle af alle de film jeg har, så vil gerne sælge dem billigt, de alle virker helt fint, så er der nogen af jer læsere der kunne være interesseret i 1 eller flere film af dem jeg sælger, så må i kontakte mig under kommentarer på dette indlæg, eller via min privat formular du finder øverst på siden hvor jeg kan kontaktes, kom gerne med bud eller en pris, så vender jeg hurtigt tilbage til dig. 🙂

Du kan se de film jeg sælger på billedet ovenover her, og ellers er listen her:

FullSizeRender (29)

1: Det’ indviklet

2: Precious
3: Bagland
4: Air Buddis

5: Snow Buddis
6: 1408
7: Jonah Hex
8: Up in the air ( med George Clooney)
9: I Love you Philip Morris ( med Jim Carry )
10: Hurra for de blå hussaer ( med Dirch Passer )
11: Fortryllet
12: Pusher 1-3 ( sælges os hver for sig )
13: Christiane F

Vi ses i morgen, nu vil jeg tage ud til et tv show hvor jeg skal medvirke som publikum og statist ;b

Hav en god dag peepz!

Hugs’Kiss Mie

Er statist'rollen vejen frem?
Jul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *