Søndags Citat

enkelt_ur

– REKLAME SPOT –

HAR DU HUSKET AT STILLE URET 1’TIME TILBAGE I NAT ;b

* Vidste du at Vintertiden også kaldes ‘Normaltid’, det skyldes, at sommertiden er den tid, hvor uret går ‘forkert’  i forhold til, hvis vi ikke brugte ordningen.

Vidste du at sommertid første gang blev indført i Østrig & Tyskland D. 30 April i år 1916 ifl. National Geographic fulgte Danmark trop D. 21 Maj samme år. – Formålet var at spare energi og dermed olie, som var knap på grund af første verdenskrig.
– Efterfølgende er det blevet brugt i skiftende perioder, og først i år 1980 blev sommertiden fast i Danmark.

* Vidste du at i år 1996 blev sommertiden den samme i alle EU-Lande
Eu-kommissionen har bestemt, at vintertid altid starter den sidste søndag i oktober måned, og vare frem til den sidste søndag i marts måned.

ER DETTE SPÆNDENDE OG VIL DU LÆSE MERE SÅ SE HER: http://go.tv2.dk/2014-10-25-vintertid-ved-du-hvad-klokken-er

IMG_6203

Søndags Citat

I dag får i næste vers jeg finder inspirerende fra bogen ’The Secret’
håber det giver jer eftertanke, moden til at tro på Jer selv, eller blot nysgerrighed til at læse mere af alt dette!

Jeg vil allerede nu sige at på søndag kommer jeg ikke med et indlæg med citater, da jeg har planlagt noget andet til på søndag 😉

Men som sagt og lovet vil jeg derefter igen de følgende søndage komme med flere vers og citater fra ’The Secret’

Alt jeg skriver fra bogen er ikke direkte kopiret.. jeg skriver de citater og vers jeg finder inspirerende at dele med Jer, og laver nogle af dem om til mine egne ord og erfaringer for at det for mig giver mere mening med at komme ud med dette til Jer læsere.

IMG_6202

’Hemmeligheden ved Sundhed’

Vores krop er virkelig et ’produkt’ af vore tanker.
I lægevidenskaben begynder vi at forstå, i hvilken grad vore tankers og følelsers beskaffenhed faktisk bestemmer vores krops fysiske substans, struktur og funktion.

Helbredelse gennem sindet kan sagtens fungere harmonisk sammen med medicin.
Hvis der er smerter, kan medicin hjælpe til at fjerne den, hvilket så giver personen mulighed for at fokusere på helbredet.
’At tænke sundhed’ er noget, vi alle kan gøre på egen hånd, uanset hvad der sker omkring os.

Har du det dårligt, men virkelig prøver at kæmpe på at ændre dit fokus til at nu skal det hele gå den anden vej, du vil tro på dig selv og føle at du snart får det bedre, så føler du en strøm af glade følelser, vilestyrken kommer til overfladen, og du vil mærke at du er i stand til at gøre det du tænker, men når du udelukker dig selv med negative tanker, vil du hurtigt føle ubehaget, føle smerterne igen, og du vil føle det, som om hver dag er svær at komme igennem.

Så snart du føler det gode og det du virkelig gerne vil så fasthold tanken, fasterholder du tanken fastholder du viljestyrken, og følelsen af at du også kan få det godt.

IMG_6195

’Der findes tusinder af forskellige dianogser og sygdomme.
De er blot svage led, de er alle sammen resultatet af én ting: Overbelastning.
Hvis man belaster ’kæden’ tilstrækkelig meget og belaster systemet tilstrækkelig meget, vil resultatet være, at et af leddene brister for dig’.

Al overbelastning – eller stress – begynder med én negativ tanke.
Én tanke, som ikke blev bremset, og derpå flere og flere tanker, indtil belastningen manifesterer sig.

Virkningen er overbelastning og stress, men årsagen var negativ tænkning, og det hele begyndte med én lille negativ tanke.
Uanset hvad du har manifesteret kan DU ændre det .. blot med en lille positiv tanke og så en til .. og en til, og hold fast i dem.

Mange vil stille spørgsmålet eller sige at tanker ikke kan ændre det faktum at man har fået stillet en dianogse eller hvordan man har det, men der vil jeg modsige og sige JO det kan DU godt hvis du selv ønsker og fastholder dine ønsker om de gode tanker og følelser ved netop DIG!

Jeg fik selv dianogsen ’Borderline’ og jeg har døjet med stress og depression nogle gange, og ved det kan være let tilbagevendende for mig, men det afhænger også helt af hvordan jeg tænker og hvad jeg gør for mig selv, bliver jeg ved med at bevare mit negative sind og lade den styre mig, så ryger jeg ned, fordi jeg tænker nu knækker jeg, men holder jeg positiviteten oppe og acceptere min dianogse, og siger jeg sagtens kan leve mit liv godt på grund af dette så kan jeg det os.

IMG_6198

Det kræver mod og styrke at bevare sine tanker i en boks hvor de ikke styre dig, men hvor du styre dem, men jeg ved vi alle er i stand til at kunne det, spørgsmålet er bare om: Du selv vil det?

For tænker du, det kan man ikke, så kan du tage dig selv i allerede dér, at have den første negative tanke , om udelukkende kun dig selv, og det er der ikke særlig meget ’lækkert’ over så vær lækker og glad, tænk positivt, hop ud og strål med dit liv <3

Du kan ligeså meget som jeg, du kan få et sår som heler af vores grundlæggende program vi har i kroppen der kaldes ’selvhelbredelse’, du kan få en bakterieinfektion, som immunforsvaret tager sig pænt af, så kan du også tro på at du kan få det bedre med at starte hvor du vil starte i dit eget tempo, men med masser af positive tanker til følge af, at det hele vil gå.

IMG_6190
Jeg er selv fan af disse ord, det er store ord, men ord kan os ’bare’ være ord, men nogen mennesker tror på ordene i biblen, hvor jeg derimod tror på ordene fra 

The secret’, den bog hjalp mig meget da jeg havde behov for den, og jeg nyder stadig at blive inspireret igennem den når jeg læser i den.

Kan i lide citaterne derude, i må meget gerne komme med feedback hvad i tænker og syntes? 😉

Hugs’Kiss Mie

Søndags Citat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *