8’Min Abs Workout

 

misses

8’Min Abs Workout.

Til Jer der har spurgt mig om hvad 8’Min Abs workout er, vil jeg herinde på bloggen fortælle & vise Jer det.

Jeg fandt selv filmen via youtube, og syntes det er en rigtig god træning at følge hver dag, eller når man lige har tiden til det .. ;b

Det er blandede øvelser, men som virkelig sparker røv for din mave og musklerne, træner du hverdag denne film, vil du hurtig mærke hvordan alle øvelserne for din mave til at stramme sig op, samtidig med det brænder og svier, jeg syntes det er hårde øvelser, og ikke alle af dem er jeg lige god til at lave, men kan de fleste, så af dem jeg har svært ved at følge med på, der laver jeg flere af dem jeg nu kan fra filmen.

Men tjek videoen ud, få din flotte drømme mave allerede inden den nye sommer 2015 er på vej 😉

Øvelserne kan trænes alle steder, udendørs, indendørs, sammen med andre eller hvad man nu har lyst til!

Jeg kan kun anbefale hvor godt det er, hårdt men super godt 😀

Giv it a try’  ;b

Hugs’Kiss Mie

Gratis Aktiviteter / Aktiviteter
Herbalife & Fit'Club

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *