Herbalife & Fit’Club

FullSizeRender (22)

i mandags var jeg på Frederiksberg hvor jeg havde fået en invitation til at komme og høre om de nye produkter fra Herbalife der hedder ‘SKIN‘.

FullSizeRender (23)

HVAD ER HERBALIFE ?

Det er en gigantisk stor virksomhed der grundlagdes i år 1980 af en mand ved navn Mark Hugdes, siden da er den vokset og vokset.

Herbalife har egne marker hvor de har alle deres frø og bønner, samt deres egen Aloe Vera mark, igennem de marker får de, de ingredienser de bruger i deres produkter.

Deres produkter markeds føre i mere end 75 lande, virksomheden har blandt andet deres eget ‘ernæringsråd’ med de bedste mennesker der fortæller og ved meget,  indenfor råd om ernæring, og om deres produkter, samt dem der producere dem.

Blandt andet fodbold spilleren Ronaldo, har testet og bruger nogen af Herbalife’s produkter, han er et stort idol for mange og for at han skal leve op til folks forventninger, er det værste man kan gøre at lyve for sine fans, her har han stået frem og rost Herbalife’s produkter og reklameret for dem for folket.

IMG_6126

Jeg syntes det var meget spændende og inspirerende at høre om Herbalife, ofte er foredrag kun ren & og skær reklame for at tjene penge på noget der faktisk ikke virker så godt som de siger dem der gør reklamen, men i mandags fik jeg selv lov at teste og afprøve nogle af deres produkter, for at se om det virkelig passer kan man se en forskel efter kun 1’behandling…
Jeg var positiv overrasket!!

IMG_6121

Jeg lagde mig en ansigst maske af deres nye produkt ‘SKIN‘ der kun lige er kommet til DK for omkring 14 dage siden…
Jeg afprøvede i alt 5 produkter fra den nye serie, man kan købe en hel samlet pakke med de produkter der passer til den hudtype og de behov man har for sin hud.

Produkt 1:
Cleanser ( mod tør/fedtet hud) den renser og åbner for porrerne, der var duft af kokos, da der bruges kokos olie & jojoda olie i den.

Produkt Ansigt masken:
Det var selve rense ansigt’s masken jeg tog på, den skal sidde i 5-10 min til den er tør og man ikke kan bevæge sine læber, og den skal smøres på med et fint tykt lag, og forsigtigt nedenunder og ovenover øjnene, da huden lige over og under øjnene er meget tynde så de tåler ikke der kommer tykt creme, og masker derpå.
Selve farven på masken var helt lysegrøn, og havde en dejlig duft af søde bær/frugt, og mint lidt ligesom en rigtig god tandpasta, den var skøn og behagelig at have på de minutter jeg sad med den, ofte kan masker svie, eller være kraftig i duften så det er ubehageligt at sidde med for længe, der vil jeg sige jeg blev overrasket over denne var så rar at have på, og samtidig duftede så skønt!
Den er lavet på blandt andet Aloe vera ( som de andre produkter ) og berryskum tilsat, med små rense ‘kugler’ i den der gør huden ren for hudorme og andre bakterier vi har i vores ansigt.
Masken var nem at fjerne med en ren vaskeklud og kogende vand, min hud allerede derefter, var lyst op og blevet meget blød, så jeg forsatte med næste trin i serien ..

Produkt 2:
Det var en spraytoner, der går ind og renser det sidste ud i huden og sørger for at lukker porrerne igen, det var lidt ligesom at spray’e sig med selvbruner i ansigtet, den var ikke ubehagelig eller kraftig, det var afkølende og rart at få på efter den maske havde siddet der.

Produkt 3:
Det var en Serum creme der er lavet af kastanje frø, det var en jeg eftersmurte mit ansigt med, den går ind og retter ens linjer og rynker op, selvfølgelig kan rynker og linjer aldrig forsvinde 100% da det høre med til vores alder at have sådan noget i huden, men jeg kunne straks mærke den strammede op og min hud var blevet meget glat og rigtig fin, næsten som en baby’hud, bare meget glat oveni det bløde 🙂

Produkt 4:
Der kunne jeg vælge imellem to forskellige cremer, den ene var en gele’creme og den anden en creme som man smøre rundt om øjnene på selve knoglen vi har hele vejen rundt om øjnene.
Da vores hud er meget tynd ved øjnene, tåler den ikke at få tykke eller ‘almindelige’ cremer dér, da det faktisk kan være med til at give poser under øjnene, fordi cremer ofte er tykke og fyldt med fugt som er for meget for den tynde hud ved øjnene, så hvis man kan så brug en god øjn’creme dér i stedet for almindelig creme.
Der vil jeg da gerne være den første til at anbefale den øjn’creme jeg valgte at bruge, den er lavet på nødeolie, og var meget blid og jeg mærkede ikke meget til jeg smurte omkring mine øjne som i forvejen kan være meget sarte, så det var rigtig rart, jeg kunne afprøve en creme der, uden reaktion fra mine øjne eller min hud der ikke kunne lide det, den gjorde jeg så friskere ud, og min hud blev rigtig skøn af glød og ingen rander eller poser under øjnene at se derefter.

FullSizeRender (21)

Alt ialt efter jeg var færdig med at afprøve alle produkter så skinnede min hud af en flot glød, og jeg duftede som om jeg lige var kommet ud af badet, som ses på mit billede, som ellers er lidt mørkt ( pga dårlig lys på tlf ) så skinner min hud igennem, det er mit bevis og min overraskelse at det virker faktisk efter 1′ behandling, så hvis nogen af Jer derude kender til Herbalife i forvejen og måske bruger nogle af deres mange produkter de har så tag et kig på dette nye overraksende og fantastiske produkt  ‘SKIN’

IMG_6125

 

Lige nu kan det købes igennem coach’es fra ‘FIT’Club’ og ligger til en pris af under 200,- for 1′ produkt.
Ønsker man hele det ultimativesæt jeg afprøvede med det der passede til min hud kan det købes for 2363,- hvor du får 10 produkter i til den pris, og det er ordentligt og holder længe, da jeg vil sige du ikke behøver bruge hele sættet hverdag, min hud er stadig meget glødende idag ( Onsdag ) og har ikke haft brugt creme eller noget noget i ansigtet siden jeg afprøvede de produkter fra Herbalife!

Så kære folkens det virker .. tjek det ud, og tag meget gerne kontakt til ‘Fit’Club’  det kan I gøre via facebook, de har deres udendørs træning man kan tilmelde sig via deres gruppe hvor I automatisk får tilknyttet Jeres egen coach, og han eller hun vil kunne hjælpe og guide dig igennem dine mål og ønsker.

Jeg skal selv prøve at træne med dem, da det fanger mig det kan gøres gratis, og de er meget motiverende at tale med, de bruger produkter fra Helbalife der hjælper en til at holde træning og sørger for at kroppen får de ernæringer den har brug for via protein pulver og lækre bares, jeg hørte til foredraget blandt andet om en dame på 75 år vi så billeder af fra før & nu og før ser hun gammel, træt og opgivende ud, men billedet for nu, er hendes linjer i huden væk mange steder, hun er strammet op og har glæden tilbage i øjnene, det er rørerende at se, at ikke kun reklamer for produkter, men også virkelige mennesker står frem og overbeviser en hvad der er det rigtige for dem, og har fået en livs’gejst igennem det, det var virkelig fedt syntes jeg!

Jeg fik også målt min fedtprocent som jeg længe gerne har villet prøve, for at se hvor jeg ligger i skalaen med min krop ..
det var ret spændende, jeg har en fedtprocent på 19 og min vægt ligger under den bmi jeg skal have, og det vidste jeg i forvejen, men da jeg så hørte mere om hvilken kategori jeg ligger i, blev jeg tilfreds, da jeg er i den kategori der hedder ‘ Tynd & muskuløs’ jeg har lavere krops fedt end ‘normalen’, men tilstrækkelig med muskelmasse, og det har helt klart noget at gøre med jeg er begyndt at træne, så det gjorde mig glad at jeg er indenfor normalen, trods min undervægtige bmi tal, er jeg tilfreds med at få det prøvet! 🙂

Ønsker du at høre om Herbalife, deres produkter, alt fra hudpleje, hårpleje, fitness, slankekure, proteinshakes og snacks, fit’club eller bare tale med en coach så tag kontakt til dem på facebook .. skriv fitclub i søge feltet og bliv medlem af deres gruppe, de kan klart anbefales. og Husk det er GRATIS det hele!
Hvis du selv drømmer om at blive coach og tjene lidt ekstra om måneden, så er det også derigennem du kan tage kontakt til dem.

Jeg blev fanget af deres inspiration og ser meget frem til at prøve at træne med dem. 🙂

Hugs’Kiss Mie

 

8'Min Abs Workout
Søndags Citat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *