What did you do ?

whath

What did you do in this weekend? ;b

Nu blev det endelig Mandag igen hihi ..
ikke at jeg ikke har nydt min weekend for det har jeg bestemt, selvom den mest har stået på indedørs hygge på grund af alt den regn vi konstant får, men det høre jo efteråret til 🙂

Kan i huske i fredags, ’Skriv noget klogt – Sig noget sjovt – gør noget dumt’ ? 😀

Læs det lige længere nede på siden hvis ikke I har læst det, også kom med jeres svar her i dette indlæg under kommentarer eller kontakt mig privat under min ’kontakt formular’ hvis du ikke vil skrive det offentligt, men stadig gerne vil fortælle mig det, med hvad I har lavet jeg er lidt nysgerrig om i har kunnet ligge mærke til om noget af dette er sket for jer og om det har været lidt sjovt ?

Jeg vil her fortælle hvad jeg har lavet, for jeg syntes bestemt jeg kom alle 3’ting igennem ubevidst, men tænkte over det med det samme efter det skete hihi og jeg kom igennem de 3’ting ikke i rækkefølge, som jo heller ikke behøvede være meningen, de skete bare som dagene i weekenden gik 😀 ..

Først i fredags da jeg mødte på job kl. 05:30 så skulle jeg smøre sandwich klar til frokost til vore kunder i caféen og da jeg stadig er ny er det nyt med hvordan jeg skal gøre og det hele, så jeg starter da lige ud med at smøre to bund stykker af to rundstykker i stedet for en top & bund som jo høre sammen, og opdager det først når den er smurt og lagt i pakke posen og sat på køl haha upsii det var da vidst lidt at ’gøre noget dumt’, men hey kl. var bæ om morgenen, jeg var træt og stod op kl. 04 om morgenen / natten, for at nå mine morgen rutiner inden jeg cyklede på job og jeg skulle lære en hel del den morgen! Haha.

Og noget andet ’dumt’ jeg har gjort efterhånden nogle gange på mit job er at jeg brænder mig fra vores kaffemaskine, enten ved det varme vand vi bruger til at skumme mælk til kaffe’latte, eller når jeg har lavet varm kakao fordi jeg fjerner koppen inden jeg stopper det kogende vand, så det rammer mine hænder og det gør SÅ NAS av for dævlen altså ..
meen så er det jeg tænker fordi folk ofte siger at man jo bare får ’elefant’ hud eller ’pik hud’ af at gøre det nok gange, det hørte jeg i hvert fald tit da jeg arbejdede på grill & pølsevogn, men mine tanker går på først at det lyder ulækkert at sige’ pik hud’ da den jo er så tynd så det må gøre dobbelt NAS at få kogende vand over sig, så det tror jeg ikke på man får, og ved ikke hvem i verden der har fundet på at sige det, men stop venligst med det for det er klart noget pjat! 😉

Og dem der siger man får ’elefant hud’ af at brænde sig nok gange forstår jeg slet heller ikke da elefanter er nogle meget store runde, søde væsner, og de har ikke hud som vi har, deres er ru og meget tyk, og det bliver min hud ikke af at jeg brænder mig haha,

det er bare at ’gøre noget dumt’ når jeg brænder mig, det gør højst Nas i nogle minutter at brænde mig, også er det overstået,
min hud er som den plejer at være derefter Hehe.

FullSizeRender (18)

Lørdag skulle jeg ses med min veninde hvor vi så sidder og snakker lidt, og pludselig spørger hun mig: ( og God knows where that question came from 😉 .. )
’Mie hvor ligger Syd stranden på Bornholm?’
Hvorefter jeg svare ’hvad snakker du om .. tænker lidt og siger så jeg ved ikke engang hvor Nord, Syd, øst, eller Vest, er’

Så begynder vi begge at grine helt vildt, og hun begynder med sine arme og fakter dem op og ned og fra side til side for at lære og forklare mig hvor Nord, syd, øst og vest er haha .. man skulle nok have været der, men det vil jeg da selv sige, at det er at sige noget meget ’sjovt’ haha. 😛

Nu ved jeg Nord ligger øverst, Syd Nederst, Vest til Venstre og Øst til Højre hvis andre os skulle være i tvivl 🙂

I går søndag valgte jeg at beslutte at nu hvor min blog stadig er ny,
vil jeg hver Søndag som ofte er en stille og rolig hyggeligt dag, hvor de fleste slapper af og hygger med deres nærmeste, så skrive nogle vers og citater fra en rigtig god selvhjælps bog ’The Secret’ fordi jeg syntes den kommer med ’kloge ord’, og til Jer som læste mit indlæg i går eller vil gøre det nu efter i har læst dette indlæg, som fandt det spændende og interessant vil jeg gerne skrive videre fra den om søndagen, det er kloge ord og eftertænkende, og nogen ligesom jeg har gjort, kan lærer noget fra den.

Det vil jeg da sige at jeg kom rundt om alle 3’ting i weekenden,
håber nogle af jer derude oplevede noget af det også og som sagt er I velkomne til at dele det med alle os herinde, det kunne være sjovt, spændende og ikke mindst hyggeligt at høre hvad i har lavet 🙂

Ellers ønsker jeg jer en rigtig god mandag, og uge!

Jeg er tilbage i morgen med et indlæg der er dedikeret til den mand der står mig aller nærerest <3

Håber i vil kigge forbi og læse med igen i morgen.

Hugs’Kiss Mie

Tillykke til Verdens Bedste Far!
Velkommen til min blog

2 tanker om “What did you do ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *