Søndags Citat

images

Jeg har tænkt lidt på de første og næste søndage at komme med nogle citater, der giver eftertanke har de i hvert fald gjort meget for mig, jeg er en type pige der tror meget på ’universet’ ( Ikke Gud direkte,men Universet!), jeg tror på der er mere i os selv og mellem himmel og jorden.

Da jeg var aller længst nede for nogle år siden, lærte jeg igennem venner, familie, men især af min søster at se fremad og hun viste mig for en bog der hedder ’The Secret’

Jer der ikke kender bogen, kan jeg fortælle at den handler om at finde ’Loven om tiltrækning’ og positiviteten i livet og at lære at elske, tro og have håb til sig selv, den har lært mig meget, givet mig mange håb og styrke til mit liv!

Jeg tror ikke på magi og fortryllelser taget i betragtning af en gammel, grå håret rystende dame der sidder og spår ens liv fra en kugle der kan lyse, eller fra tarok kort!

Jeg tror på du kan blive fortryllet ved at lære mere om dig selv, og få succes ved det du føler og tror på!

the-secret_seal_on_dark

Bogen ’The secret’ kan hjælpe dig lettere på vej, men det skal siges det der står når man læser det, så kan man først få tanker om ’sikke noget pjat’ – ’det virker alligevel ikke’ osv osv ..

Men jo længere tid man bruger på at huske de små ting / ord fra bogen i dagligdagen, og giver det en chance at tro på sig selv, gør også det muligt at der sker flere positive ting for dig, det er sket for mig, men der kan da stadig være perioder hvor ingenting sker, men så ved jeg også at det er fordi jeg lader negativiteten overtage det positive.

Så som sagt vil jeg prøve at starte søndagen og de næste søndage, med små ord og vers fra bogen, jeg håber I vil komme med jeres mening hvad i syntes om det, eller gå ud og selv prøv at læs lidt i bogen, den er ikke en man læser fra start til slut, du kan læse et vers eller en side 1’gang også vent nogle dage/ uger, måneder og læs lidt igen, fordi det tager tid at lære at tro på det man får fra den bog vil jeg sige.

Det jeg fik fra den var f.eks. da jeg for nogle år tilbage gik sygemeldt og ikke havde en rød reje i min økonomi, så prøvede jeg at tro på at jeg havde masser af penge, og jeg havde råd til at betale alle mine regninger til tiden, og jeg ingen problemer havde i min økonomi, at jeg rent udsagt kunne gøre hvad jeg ville!

Nogle få dage efter hvor jeg samtidig næsten hverdag gik og forestillede mig, jeg stadig havde det sådan, skete der det, at jeg fandt 500,- på min vej hjem efter at have besøgt en veninde.

Normalt vinder jeg aldrig penge fra lotto eller skrabelodder, og finder aldrig penge på gaden, så da jeg fandt de 500,- blev jeg så glad og tænkte dem havde jeg da ikke fundet hvis det ikke var fordi jeg troede på mig selv, at jeg sagtens kunne være en af de personer der faktisk har det godt og kan være heldig!

Efterfølgende blev jeg kontaktet af folk der ville købe ting fra mig jeg solgte, eller have mig med i statist ting hvor jeg fik biograf billetter, eller gavekort for det, så pludselig havde jeg flere penge, og ’gavekort’ så jeg kunne komme ud og opleve noget hyggeligt.

Jeg blev mere og mere glad med tiden, og fik afvide fra venner og familie at jeg strålede i mine øjne igen af glæde, og man kan kun skinne udenpå hvis du skinner invendigt af glæde og de positive ting der sker fordi du er dig, og har ændret din tankegang.

Nogen af jer derude som ikke tænker over det, vil nok tænke nu, at det var jo bare heldigt eller at du sælger jo ting hele tiden så selvfølgelig blev du kontaktet, der vil jeg sige neej!..

For ja jeg sælger ting, men de bliver ikke solgt medmindre jeg reklamere ofte for det, og gjorde jeg ikke så meget dengang, og at finde 500,- på gaden .. jo det er heldigt, men det er kun heldigt fordi du tror på dig selv også at du os kan det!

Negativiteten byder ind hvor man konstant tænker ‘ihh jeg kan og vil ikke og næste måned er jeg fattig endnu engang, og jeg vinder aldrig penge’,
men bare prøv i små skridt at tro på det rent faktisk også godt kan ske for dig, uanset om der ikke sker noget de første mange måneder, så bliv ved med at forestil dig det og lær at tro på dig selv, føl at din pung springer af penge, og se løjer med tiden 😉

I dag kommer jeg med et vers der giver eftertanke fra bogen ‘The Secret’.

’Grunden til du er nød til at elske dig selv, er, at det er umuligt at have det godt, hvis du ikke elsker dig selv.

Når du har det dårligt i forhold til dig selv, spærre du for al den kærlighed og alt det gode, du kan have og som universet har til dig.

Når du har det dårligt i forhold til dig selv, føles det som om du suger livet ud af dig selv, fordi alt dit bedste i enhver henseende – indbefattet sundhed, rigdom og kærlighed – ligger frekvensen for glæde og for at have det godt.

Både følelsen af at have ubegrænset energi og den fantastiske følelse af sundhed og velvære ligger i frekvensen for at have det godt.

Når du ikke har det godt i forhold til dig selv, befinder du dig i en frekvens, som tiltrækker flere mennesker, situationer og omstændigheder, der vil blive ved med at få dig til at have det dårligt i forhold til dig selv.

Du er nød til at ændre dit fokus og begynde at tænke på alle de ting, som er vidunderlige ved dig. Kig efter dine positive sider. Når du fokusere på de ting, vil tiltrækningen vise dig flere af dine skønne sider. DU tiltrækker det, du tænker og føler, du behøver ikke gøre andet end at begynde med én vedvarende tanke om noget godt ved dig selv, så vil du automatisk begynde at opdage flere gode sider ved dig,

– søg så skal du finde’

Jeg syntes selv det giver mening og eftertanke.
Næste citat/vers kommer jeg med på søndag.

Hav en god dag alle sammen og husk:

Smil – det smitter. 🙂

Hugs’Kiss Mie

Herbalife & Fit'Club
Creme tip

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *