Marco

IMG_3959

Idag kommer I til at få et lidt langt indlæg, men håber I bærer over med mig, for jeg vil rigtig gerne dele dette med Jer, da det handler om min bandit til katte’killing’teenager katte’mis Marco.

Fordi jeg sidder her og tænker hvor glad jeg er for min kat Marco,
for mange er en kat ’bare’ en kat, for andre er det et dumt dyr eller nogle helt trejde, nogen mennesker har måske forbi for katte, og der skal være plads til alle mennesker og deres meninger om katte, men der skal os være plads til alle vores forskellige dyr og hvad de mener om os mennesker syntes jeg,
for ikke alle dyr trives hos de mennesker de har!

Marco er min dreng, jeg fik ham lige da han var gammel nok til at flytte væk fra sin mor, og jeg har siden dér passet, og plejet ham med foder, leg og ikke mindst givet ham alt min kærlighed, og det vil jeg altid blive ved med at gøre.

For mig er han en jeg har at komme hjem til og passe på, han er en til at hygge med når jeg bare er mig selv, ja han er der altid, og jeg ved at for ham er jeg hele hans liv, han kender ikke til andet eller udendørs livet, så jeg sørger mit aller bedste for at han har det bedste liv hos og sammen med mig.

Jeg er vokset op med kat i hjemmet hele mit liv så det ikke at have en er svær for mig, jeg har altid haft en drøm om at få en slædehund eller en lille hund en dag, og ved det os nok skal komme med tiden, men lige nu har jeg Marco og ham ville jeg ikke undvære eller bytte for noget i verden.

Marco er en blandings kat af almindelig huskat og hellig birma tror vi, så han er stor af sin alder og super blød og han har lidt pjusket tyk pels han er bare skøn.

Når jeg har været ude og kommer hjem igen, tager han imod mig i døren, lidt ligesom en hund hehe, og han følger mig næsten hele tiden når jeg går rundt i min lejlighed, uanset om det er på altanten, køkkenet eller mit toilet og når jeg er i bad kan han finde på at kigge ud, men løber når han kan mærke der er vådt hihi, for ja fordelene ved at bo alene er man kan bade med åben dør ;b

Marco er meget snak’saglig og nysgerrig, hvis det ringer på min dør farer han op og hurtig ud til døren for at se hvem der kommer ..
det ser sjovt ud, det skal opleves 😀

Han har altid været sund og rask, og jeg håber det vil forsætte den vej, for ligeså lidt vi mennesker ønsker at blive syge ligeså lidt ønsker vores dyr det!!

Det lærte jeg virkelig for noget tid siden!
Fordi fredag d. 19/9-2014 måtte jeg akut på universitets dyrehospitalet på Frederiksberg med Marco da han havde fået urinstop af krystaller i hele sit urinrør, hvis de ikke gjorde noget med det samme var de nødsaget til at aflive ham, fordi ellers ville blæren springe også ville han dø af det :’(

jeg græd så meget den aften, og fik den største skyld følelse fordi jeg nogle måneder før har haft skiftet en del foder til ham, alt efter råd fra andre hvad der var godt at give en indendørs kat og blah blah mig i røven !!
samt hvad min økonomi var til, og hvad jeg ellers lige syntes passede 🙁

Men ikke alle katte er ens – ligesom mennesker, – ikke alle katte kan æde alt!
Nogle katte spiser og spiser måske meget af det man giver den, men katte skjuler os virkelig meget hvis de bliver dårlige hvorimod en hund er meget mere menneskets ven og piver eller nok skal gøre en opmærksom på inden det er for sent at der er noget galt med den, så det var rigtig forfærdeligt, og at det hele pludselig gik så hurtigt som det gjorde.

Jeg følte mig som den dårligste ”mor” / katte ejer for ham og jeg ville bare ikke miste ham!


IMG_4409

Han er stadig kun en ung kat på ca 1’år og 5 mdr det vil sige stadig killing!!
Jeg har den katte tabel i kan se ovenover teksten her, så man nogenlunde kan regne ud ligesom med hunde hvor gamle de er i deres år end i menneske år, og han er omkring 15 år så teenager’kat..

Så det var klart..
et stort NO’GO og i gråd bad jeg dem derude om at redde min Marco!

002

Marco var indlagt hele den weekend, hvor jeg fik lov til at besøge ham om lørdagen også hente ham hjem om mandagen, fordi de mente det var bedst han kom hjem og fik ro, da han havde været meget stresset og urolig derude.

De havde hevet meget i ham og i hans ’tap’ med kateter, og han havde fået drop igennem poten, det var så synd for ham, men jeg fik ham hjem og fulgte alle instrukser de havde givet mig, hvor han så stille og rolig fik det bedre og begyndte selv at kunne tisse igen.

Jeg blev bare så glad for han kunne tisse, for bare tanken om hele hans liv kunne have været endt den fredag, det var forfærdeligt.

Jeg kan ikke miste flere jeg holder af lige nu, jeg har så svært ved at tackle sorg og at miste Marco eller andre der står mig nært på den måde, ville være som at miste halvdelen af mig selv, også eftersom han og dem jeg har tæt på er mit et og alt jeg har i min hverdag!

Men jeg har lært at fra nu af skal han ikke bare have hvad som helst at spise, nu skal han kun have det dyre læge foder de har sagt han skal have, og der er sikkert andre katte mennesker derude der måske mener jeg overdriver lidt nu og jeg kan sagtens give ham andet, men med omtanke osv. men til det vil jeg så sige at jeg fik en stor og uforglemmelig forskrækkelse på grund af alt dette med Marco, og det vil jeg ikke ud i igen, nu har jeg sat mig ind i farerne og tegnene på hvis han skulle få det igen.

For når de først har haft det en gang, vil det godt kunne komme tilbage igen, og det er jeg ikke interesseret i, og det ved jeg Marco bestemt heller ikke er, så han skal være på en god diæt og have et langt godt liv.

Til Jer derude der måske ikke har en kat og godt kunne tænke sig en fordi I tænker det ikke er så stort et ansvar og de er lette at have med at gøre, der vil jeg bare sige i en god tone at, tænk jer godt om inden i anskaffer jer en, for nok er de lettere end hunde på nogle punkter, men de skal os have opmærksomhed og plejes, hvis der sker noget og hvis i vælger at gøre det så sørg for at have råd til de kan komme afsted til dyrelægen osv. også især hvis der opstår noget akut som der gjorde med min Marco 🙁

Jeg har selv et stort dyrehjerte og havde jeg råd til det havde jeg doneret penge til alverdens dyr for de alle skulle have det godt!

Derfor holder jeg blandt andet af at se ’Linse Kessler’ at hun redder så mange hunde hverdag, det ville jeg gerne være en del af og være med på at gå mod loven, fordi noget der står sort på hvidt i en bog skal ikke afgøre om man skal redde en der virkelig lider, for det ønsker vi igen, heller ikke selv, så high five til Linse for hendes hjerte af guld til hundene!

Jeg føler Marco er reddet fordi jeg valgte det var det de skulle gøre på hospitalet, og jeg er uendelig taknemlig for at jeg har ham endnu og han har det godt igen <3

Tænk Jer om et dyr er os et levende væsen som vi er, og de har kortere liv end os.
gør deres liv til det bedste liv.

Hugs’Kiss Mie

Cuddling Under The Covers
My Big Birthday Surprice.

2 tanker om “Marco

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *