Creme tip

FullSizeRender (11)

 

Hej alle i skønne mennesker.

i dag vil jeg gerne dele et lille tip ud til dem af Jer der går op i at have en blød og beskyttende hud, uden det koster kassen!

jeg er selv en af dem som sjælendt har haft uren hud, og det har nok bare været held da jeg aldrig rigtig har gjort noget for at få min hud som den er.

Siden min fødselsdag i år er jeg begyndt at bruge to produkter fra L’oréal Paris som hedder Triple active day og triple active night.

Det var nogen jeg fik i fødselsdags gave af min nære veninde, hvor jeg først gjorde lidt grin og spurgte om hun mente jeg skulle have rynke creme allerede nu, da jeg som sagt aldrig bruger noget i ansigtet, meen vil sige efter jeg fandt ud af det ikke er rynke creme, og jeg begyndte at bruge dem er jeg blevet så glad for dem, de dufter så skønt, og huden er blød og urenheder forsvinder, og de for huden til at være skindende hele dagen og om natten!

Mange produkter især cremer kan virkelig koste kassen hvis man ønsker noget specifikt eller effektivt, da sælgere fra butikkerne ofte viser én de dyrer mærkevare!
Og det er rigtig ærgeligt syntes jeg, da der os findes mange gode produkter som er mindst ligeså effektive som de dyre mærkevare!!

Jeg er en af de slags mennesker som ses ‘normalt’ på, jeg er ikke rig, men heller ikke total fattig, jeg har bare ikke alt for mange penge at gøre godt med når det handler om skønhedsprodukter, men derfor er det vigtigt at finde ud af hvad har man behov for, og hvad ønsker man med sin hud, så kig efter de produkter i matas, eller supermarkeder der også tit har rigtig gode produkter og som regel til en god tilbuds pris, og du vil opdage at bare fordi de ikke hedder Dior, Lancôme eller ligende, er de mindst ligeså gode.

Hvis i har mod på at prøve de to produkter jeg her fortæller om, er de ikke dyre i matas så kom afsted og tag ned og spørg efter dem eller få en tester som altid er gratis at få i matas og det gælder af alle deres produkter 😉 …

Prøv dem af, de virker og beskytter huden mod urenheder og giver rigtig god næring.

hav en dejlig dag peepz, jeg vil gå ud og smøre mit ansigt ind i triple active day 😛

Hugs’Kiss Mie

Dirty'Advice

2 tanker om “Creme tip

  1. Jeg bruger samme produkter, og de er altså super gode! Jeg fandt dem engang på tilbud i rema1000 til 35 kr!

    1. Lige præcis de er super gode, og virker mindst ligeså godt som andre mærkevare 🙂
      Det er rart at vide man kan købe noget så godt uden det skal koste kassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *