Velkommen til min blog


10719375_10152792153873784_2036277305_n

Velkommen til min blog

Heelllooow Delicious people 😀
Det glæder mig at byde Jer alle velkommen til min nye hjemmeside og blog, juhuu jeg er så glad jeg har fået en blog, på min egen hjemmeide nanananana .. hihi.. det er jo for awesoome! 😀

først da jeg hørte ordet ’blog’ for nogle år tilbage det var nok da min søster lavede sin blog der tænkte jeg ’aaaf’hvaaad’ ..
en blog er det ik papir med linjer på? .. men jeg sagde ikke noget højt om det 😉 ..


jeg snakkede bare med og sagde fedt ziz og skal nok kigge hver dag og alt det man nu får sagt hehe..
men da jeg så opdagede det er en hjemmeside hvor man skriver alt muligt af det man vil, så tænkte jeg ahhhhh *pling* nu forstår jeg det hihi.

Men anyways jeg er glad for endelig at have fået min egen op af køre i stort samarbejde med min søster/ziz som jeg kun kan takke for først at have fået mig overtalt, men os fordi det er faktisk en fed idé at have en blog, og for at sætte det hele op for mig og lære mig det her!

Jeg er rigtig glad og glæder mig til at dele alverdens ord og ting med Jer derude og håber i vil følge mig så tit i har lyst til.

Til dem af Jer der allerede nu ved i ikke har lyst så trykker i bare på krydset aka luk knappen oppe i højre hjørne and puf i’am gone for you 😉 meeen du ville nok ik være herinde hvis ik du var lidt nysgerrig hehe 😛

som nogen af Jer nok allerede har set kan i trykke på knapperne øverst og se lidt billeder eller læse lidt om hvem jeg er og ellers bare forsætte derudaaaf ..

I bunden af min hjemmeside ( ihh det fedt at sige 😀 )
der har jeg reklame for min søsters hjemmeside, samt en super dygtig fotograf hvis nogen kunne være interesseret i at få taget billeder.

Ellers Rigtig hjertelig velkommen til alle Jer
I’ll be back. 😀

Hugs’Kiss Mie

 

My Big Birthday Surprice.

2 tanker om “Velkommen til min blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *